Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Πρόσκληση σε επιμορφωτικό σεμινάριο Αγωγής Υγείας "Το μαγικό παραμύθι ως μέσο αυτογνωσίας και μετακίνησης προς την ενηλικίωση"

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

 Η  Δ/νση Π.Ε. Β΄ Αθήνας σε συνεργασία με τη Δ/νση Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, μέσω των αντίστοιχων  Υπευθύνων Αγωγής Υγείας, διοργανώνει σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με θέμα:

"Το μαγικό παραμύθι ως μέσο αυτογνωσίας και μετακίνησης προς την ενηλικίωση"

Τι είναι το μαγικό παραμύθι; Σε ποιους απευθύνεται; Ποια σχέση έχει το μαγικό παραμύθι με την αναζήτηση της αυτονομίας, της αυτογνωσίας και τελικά, με τη μετάβαση στην ουσιαστική ενηλικίωση; Ποιο κόστος καταβάλλει ο ήρωας (ή η ηρωίδα) "για να μεγαλώσει"; Ποιο είναι το νόημα της μοναχικής πορείας του ήρωα ή της ηρωίδας του μαγικού παραμυθιού, της δοκιμασίας, του πένθους, της οφειλής, του εύθετου χρόνου;  Και πώς συνδέονται όλα αυτά με το κόστος της ενηλικίωσης;

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες  17:30 - 19:30, με εισηγήτρια την συγγραφέα και αφηγήτρια παραμυθιών Λίλη Λαμπρέλλη.

Επισυναπτόμενο:

  Εγκύκλιος

Εμφανίσεις: 3423

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)