Joomla Free Template by FatCow Hosting

Eπιμορφωτικό σεμινάριο του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση» με θέμα: «Ανθεκτικές πόλεις απέναντι στην κλιματική αλλαγή»

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

 Το Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση» ξεκίνησε τη λειτουργία του διεθνώς το 1999 και στην Ελλάδα το 2001. Στόχος του είναι να ενθαρρύνει σχολεία και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, ώστε να συμπεριλάβουν στις εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες και τα δάση, εφοδιάζοντάς τους με τα απαραίτητα εργαλεία, καθώς και κίνητρα για να πλησιάσουν το δάσος και να μάθουν από αυτό γι? αυτό.

Η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β? Αθήνας, Συντονιστικός Φορέας του Δικτύου στην Ελλάδα και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, Εθνικός Χειριστής του Δικτύου, συνδιοργανώνουν, στο πλαίσιο του Δικτύου, σεμινάριο με βιωματικά εργαστήρια, με θέμα: «Ανθεκτικές πόλεις απέναντι στην κλιματική αλλαγή». Το Σεμινάριο πρόκειται να διεξαχθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συλλόγου των Αθηναίων (Κέκροπος 10, Πλάκα), το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 09:00 ? 14:30.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Για να δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου πατήστε εδώ.

Για να δείτε την ανακοίνωση του σεμιναρίου πατήστε εδώ.

Εμφανίσεις: 421

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)