Joomla Free Template by FatCow Hosting

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ / ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ / ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΒΠ

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020

 Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς , αναπληρωτές ΕΕΠ και αναπληρωτές ΕΒΠ ότι τα έγγραφα απόλυσης (βεβαίωση εργοδότη-ένσημα Μαΐου και Ιουνίου, κοινοποίηση απόλυσης και βεβαίωση προϋπηρεσίας),  θα σταλούν ηλεκτρονικά  στη  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δηλώσει στην υπηρεσία μας. Η αποστολή θα γίνει την Τετάρτη 1/7/2020 για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς και την  Πέμπτη 2/7/2020 για τους αναπληρωτές ΕΕΠ(ΠΕ23, ΠΕ30,ΠΕ25, ΠΕ28,ΠΕ29) και αναπληρωτές ΕΒΠ (ΔΕ01) . Το έντυπο Ε7 για τον ΟΑΕΔ θα υποβληθεί ηλεκτρονικά και θα αναζητηθεί από τον ΟΑΕΔ από την ΕΡΓΑΝΗ.

Η παρούσα ανακοίνωση έχει σταλεί και στα προσωπικά emails των αναπληρωτών προκειμένου να διαπιστωθεί ότι τα emails που έχουμε καταχωρήσει είναι τα σωστά. Αν κάποιος/α  αναπληρωτής/τρια δεν έχει λάβει την ανακοίνωση , παρακαλούμε να στείλει email στο anaplhrwtes @gmail.com όπου θα αναφέρει τη σωστή  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει και ότι δεν έλαβε την ανακοίνωση. Παρακαλούμε η επικοινωνία αυτή να μην γίνεται μέσω τηλεφώνου.

ΤΜΗΜΑ Γ΄ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕ.Ε Β ΆΘΗΝΑΣ

Εμφανίσεις: 3838

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)