Joomla Free Template by FatCow Hosting

Οργανικά κενά σχολικών μονάδων για την τοποθέτηση μελών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. της Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας - Πρόσκληση εκπαιδευτικών για υποβολή δήλωσης τοποθέτησης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημιουργήθηκε : Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

 Σας κοινοποιούμε τον τελικό μοριακό πίνακα των υποψήφιων ΕΕΠ και ΕΒΠ  μετά τις ενστάσεις καθώς και τον πίνακα οργανικών κενών μόνιμων μελών Ε.Ε.Π. - Ε.Β.Π. και καλούμε τους α) νεοδιοριζόμενους  β) μετατασσόμενους  γ) μετατιθέμενους και δ) όσους υπέβαλλαν αίτησης μετάθεσης εντός της ίδιας περιοχής και βαθμίδας να κατεβάσουν τη συννημένη  αίτηση- δήλωση οριστικής τοποθέτησης και να την αποστείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  από 26/6/2020 έως και 29/06/2020.     

  Τελικός Μοριακός Πίνακας Μόνιμων Μελών ΕΕΠ - ΕΒΠ

Οργανικά Κενά σχολικών μονάδων Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας

 Αίτηση - Δήλωση Οριστικής Τοποθέτησης 

 Υπενθυμίζουμε οτι τα μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. τα οποία έχουν διοριστεί με το προσόν την ΕΝΓ ή της γνώσης BRAILLE , τοποθετούνται αποκλειστικά σε σχολεία της αντίστοιχης κατηγορίας , όπως αυτό αποτυπώνεται στο ΦΕΚ διορισμού τους (ΦΕΚ 241/Γ/9-3-2020) .

Εμφανίσεις: 531

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)