Joomla Free Template by FatCow Hosting

Οριστικός Μοριακός Πίνακας Μόνιμων Μελών ΕΕΠ - ΕΒΠ - Οργανικά κενά σχολικών μονάδων για την τοποθέτηση μελών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. της Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας - Πρόσκληση εκπαιδευτικών για υποβολή δήλωσης τοποθέτησης εφόσον το επιθυμούν

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημιουργήθηκε : Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020

 Σας κοινοποιούμε τον οριστικό μοριακό πίνακα των υποψήφιων ΕΕΠ και ΕΒΠ  μετά τις ενστάσεις που υποβλήθηκαν και την εξέτασή τους από το ΠΥΣΕΕΠ, καθώς και τον πίνακα οργανικών κενών μόνιμων μελών Ε.Ε.Π. - Ε.Β.Π. και καλούμε τους α) νεοδιοριζόμενους  β) μετατασσόμενους  γ) μετατιθέμενους και δ) όσους υπέβαλλαν αίτησης μετάθεσης εντός της ίδιας περιοχής και βαθμίδας να καταθέσουν εκ νέου, εφόσον το επιθυμούν, τη συννημένη  αίτηση- δήλωση οριστικής τοποθέτησης και να την αποστείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  από 30/6/2020 έως και 3/07/2020.     

  Οριστικός Μοριακός Πίνακας Μόνιμων Μελών ΕΕΠ - ΕΒΠ

Οργανικά Κενά σχολικών μονάδων Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας

 Αίτηση - Δήλωση Οριστικής Τοποθέτησης 

 Υπενθυμίζουμε οτι τα μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. τα οποία έχουν διοριστεί με το προσόν την ΕΝΓ ή της γνώσης BRAILLE , τοποθετούνται αποκλειστικά σε σχολεία της αντίστοιχης κατηγορίας , όπως αυτό αποτυπώνεται στο ΦΕΚ διορισμού τους (ΦΕΚ 241/Γ/9-3-2020) .

Εμφανίσεις: 545

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)