Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

TΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ70 TY ZEΠ

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

 O Διευθυντής Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας ανακοινώνει την αριθ.390/10206/21-9-2020 Απόφαση τοποθέτησης αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΠΕ70 ΤΥ ΖΕΠ. Παρακαλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να παρουσιαστούν  στα σχολεία τοποθέτησης από την  Τρίτη 22/9/2020 έως την Τετάρτη 23/9/2020 και να αναλάβουν υπηρεσία.  

 Στο σχολείο τοποθέτησης συμπληρώνεται το έντυπο αναφοράς ανάληψης υπηρεσίας (βλ. συνημμένα έγγραφα), σφραγίζεται και υπογράφεται από τον/την εκπαιδευτικό και τον/την Διευθυντή/τρια προϊστάμενο/η. Κατόπιν αναρτάται στην πλατφόρμα ανάρτησης παραστατικών  https://invoices-schools.espa.minedu.gov.gr  επιλέγοντας  την Πράξη,  το ανάλογο έργο ΕΣΠΑ και στο είδος «Πράξεις ανάληψης».

 Η σχολική μονάδα τοποθέτησης  ενημερώνει τη  Διεύθυνση  μέσω  e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  το αργότερο ως τις 11:00π.μ της ίδιας  ημέρας  για το σύνολο των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που ανέλαβαν υπηρεσία στη σχολική μονάδα, στέλνοντας συνημμένα και σκαναρισμένο το απογραφικό δελτίο.

 Αυτό το βήμα είναι απαραίτητο προκειμένου  να ολοκληρωθεί από τη Δ/νση η διαδικασία καταχώρησης της αναγγελίας πρόσληψης στο ΕΡΓΑΝΗ, ως οφείλουμε (αυθημερόν), διαφορετικά η πρόσληψη δεν θεωρείται έγκυρη.

Επισυνάπτονται όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρόσληψης και παρακαλείσθε να τα προσκομίσετε συμπληρωμένα στη Σχολική Μονάδα (Δ.Σ. ή Ν.Γ.) τοποθέτησής σας ως εξής:

Α. Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που υπηρετούσαν  τα σχολικά έτη 2018-2019 ή και 2019-2020 στη Διεύθυνση Π. Ε. Β? ΑΘΉΝΑΣ να προσκομίσουν μόνο τα δικαιολογητικά από 1 έως 10 και τη βεβαίωση προϋπηρεσίας του σχολικού έτους 2019-2020.  Ωστόσο, σε περίπτωση μεταβολής οποιουδήποτε άλλου δικαιολογητικού της λίστας (στοιχείο ταυτοποίησης, τίτλος σπουδών κ.ο.κ.) θα πρέπει να κατατεθεί εκ νέου.

Β. Αναπληρωτές που δεν είχαν υπηρετήσει στη Διεύθυνση Π.Ε. Β? ΑΘΗΝΑΣ τα σχολικά έτη 2018-2019 ή και 2019-2020 παρακαλούνται να καταθέσουν (συμπληρωμένα) όλα τα δικαιολογητικά της κατάστασης (από 1 έως 16)  σε φάκελο Α4 με λάστιχο, όπου θα  αναφέρεται το Ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο αυτού, το ΑΦΜ και το Έργο  Πρόσληψης.

Οι φάκελοι των εκπαιδευτικών θα πρέπει να σταλούν στη Διεύθυνση το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 28/9/2020.

Συνημμένα:

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕ70 ΖΕΠ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

 ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ_ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ
ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ
ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤ' ΑΠΟΔΟΧΩΝ
ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΗΣΗΣ
 ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΟΧΕΙΑΣ

ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εμφανίσεις: 3432

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)