Joomla Free Template by FatCow Hosting

Διευκρινίσεις - Οδηγίες για τις αιτήσεις μετάθεσης/βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2020-21

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 04-11-2020 ΕΩΣ 17-11-2020 και ώρα 15:00.

Αποστολή δικαιολογητικών έως 17-11-2020 στην ηλεκτρονική δ/νση metatheseisdipevath@gmail.com

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που προτίθενται να υποβάλουν σχετική αίτηση, να αποστείλουν ψηφιοποιημένα σε μορφή pdf, τα πρόσφατα (τριμήνου) δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητας, συνυπηρέτησης, με email στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. 

Το ηλεκτρονικό μήνυμα πρέπει να έχει την εξής δομή:

Θέμα: τύπος αίτησης, αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης, αριθμός μητρώου εκπαιδευτικού

Σώμα μηνύματος/κειμένου: Ονοματεπώνυμο εκπ/κού, αριθμός μητρώου εκπ/κού, κλάδος/ειδικότητα, τύπος αίτησης, αρ.πρωτ. αίτησης, ΔΠΕ οργανικής.

Σε περίπτωση μη αποστολής δικαιολογητικών έως 17-11-2020, δεν θα είναι δυνατόν να υπολογιστούν τα αντίστοιχα μόρια της υποβληθείσας αίτησης.

Επισημαίνεται ότι άπαντες οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι τοποθετημένοι σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα (διάθεση ΠΥΣΠΕ), υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση τοποθέτησης. Αίτηση υποβάλλουν και οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει πλήρες έτος στην περιοχή οργανικής τους θέσης.

Στην παρούσα φάση είναι υποχρεωτικό να κάνουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση της Διεύθυνσης. Επίσης μπορούν να κάνουν αίτηση για βελτίωση όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να αλλάξουν σχολική μονάδα οργανικής θέσης.

Για να κάνουμε οποιουδήποτε είδους αίτηση μετάθεσης  μεταβαίνουμε στην ιστοσελίδα: https://teachers.minedu.gov.gr/, πηγαίνουμε στην επιλογή «Αιτήσεις Μετάθεσης» και πατάμε «Προσθήκη+» ώστε να ανοίξει νέα αίτηση. Επιλέγουμε το είδος της αίτησης που μας ενδιαφέρει και με το που ανοίξει η νέα αίτηση πατάμε «Προσωρινή αποθήκευση» ώστε να ενεργοποιηθούν όλα τα πεδία της αίτησης, να ελέγξουμε ότι είναι σωστά περασμένα τα στοιχεία μας και να εμφανιστούν και τα συνολικά μόρια. Αφού βεβαιωθούμε ότι η αίτησή μας είναι έτοιμη, πατάμε «Οριστικοποίηση». Σας εφιστούμε την προσοχή γιατί από τη στιγμή που πατάτε «Οριστικοποίηση» δεν έχετε πλέον καμία δυνατότητα αλλαγής ή εκ νέου αίτησης ίδιας κατηγορίας.
Για να βεβαιωθείτε ότι η αίτησή σας έγινε κανονικά, θα πρέπει να βλέπετε στην «κατάσταση αίτησης» την ένδειξη «Οριστικοποίηση από εκπαιδευτικό» και όταν πατάτε το «ματάκι» στα δεξιά και προβάλλεται στην οθόνη η αίτησή σας, να βεβαιώνεστε ότι αυτή έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου. 

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει στις Παρατηρήσεις της αίτησής σας να αναγράφετε ποια πιστοποιητικά πρόκειται να αποστείλετε, είτε αυτά αποσταλούν στη Διεύθυνσή μας, είτε απευθείας στο Υπουργείο για τη διευκόλυνση της διαδικασίας. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας με τη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας: 2132105747 - 2132105764

Εμφανίσεις: 1061

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)