Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ23

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

O Διευθυντής Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας με την υπ? αριθ.855/13910/4-12-2020 Απόφαση τοποθέτησης αναπληρωτών ΠΕ23, καλεί τους προσωρινούς αναπληρωτές που έχουν προσληφθεί υπό το πλαίσιο της υπ?αριθμ.πρωτ.164412/Ε4/02-12-2020 (ΑΔΑ:ΨΚΗΓ46ΜΤΛΗ-863), να παρουσιαστούν στα σχολεία τοποθέτησης από τη Δευτέρα 7/12/2020 έως και την Τρίτη 8/12/2020 και να αναλάβουν υπηρεσία.  

Σχολείο τοποθέτησης ορίζεται η σχολική μονάδα της πρώτης στήλης του πίνακα τοποθετήσεων («Ονομασία 1») και θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθυντή-ντρια ή Προϊστάμενο-η της σχολικής μονάδας. Στα υπόλοιπα τέσσερα σχολεία η ανάληψη υπηρεσίας θα γίνει τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Στο σχολείο τοποθέτησης συμπληρώνεται το έντυπο αναφοράς ανάληψης υπηρεσίας (βλ. συνημμένα έγγραφα), σφραγίζεται και υπογράφεται από τον/την εκπαιδευτικό και τον/την Διευθυντή/τρια προϊστάμενο/η.

Κατόπιν αναρτάται στην πλατφόρμα ανάρτησης παραστατικών https://invoices-schools.espa.minedu.gov.gr επιλέγοντας την Πράξη (ΕΣΠΑ ή ΠΔΕ) ανάλογα με τις υπουργικές αποφάσεις πρόσληψης και στο είδος «Πράξεις ανάληψης». Η ίδια διαδικασία θα γίνει και στα υπόλοιπα τέσσερα σχολεία.

Η σχολική μονάδα τοποθέτησης ενημερώνει τη Διεύθυνση μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. οπωσδήποτε την ίδια ημέρα, στέλνοντας συνημμένα και σκαναρισμένο το απογραφικό δελτίο.

Αυτό το βήμα είναι απαραίτητο προκειμένου να ολοκληρωθεί από τη Δ/νση η διαδικασία καταχώρησης της αναγγελίας πρόσληψης στο ΕΡΓΑΝΗ, ως οφείλουμε (αυθημερόν), διαφορετικά η πρόσληψη δεν θεωρείται έγκυρη.

Επισυνάπτονται όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρόσληψης και παρακαλείσθε να τα προσκομίσετε συμπληρωμένα στη Σχολική Μονάδα (Δ.Σ. ή Ν.Γ.) τοποθέτησής σας.

Οι φάκελοι των εκπαιδευτικών θα πρέπει να σταλούν στη Διεύθυνση το συντομότερο δυνατό.

Συνημμένα:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

 ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ
ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ

ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εμφανίσεις: 3973

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)