Joomla Free Template by FatCow Hosting

ΕnvStories_Πρόσκληση Webinar

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020

 Το Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την ευθύνη της Kαθηγήτριας Νίκης Ευελπίδου, διοργανώνει Επιμορφωτική ημερίδα ?EnvStories:Environmental storytelling for all!?.

Η ημερίδα διεξάγεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ με τίτλο «Environmental Storytelling for Sustainable Development? και ακρωνύμιο EnvStories. Το EnvStories είναι μια συλλογική προσπάθεια Πανεπιστημίων, σχολείων, εκπαιδευτικών κέντρων, τεχνολογικών και δημόσιων φορέων, από πέντε Ευρωπαϊκές χώρες με στόχο την ανάπτυξη περιβαλλοντικών εφαρμογών και εκπαιδευτικού υλικού για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Σας περιμένουμε, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ. στο webinarόπου θα γίνει παρουσίαση της μεθοδολογίας, του εκπαιδευτικού υλικού, και των καλών πρακτικών του προγράμματος EnvStoriesΣτο τέλος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο επιμόρφωσης για εξοικείωση στον τρόπο χρήσης της πλατφόρμας του EnvStories.

Θα δοθεί ελεύθερα όλο το εκπαιδευτικό υλικό του EnvStories καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης και συμμετοχής στην ημερίδα και το εργαστήριο.

Επισυνάπτεται σχετική πρόσκληση και flyer όπου θα βρείτε τους χρήσιμους συνδέσμους για την ατζέντα και την εγγραφή σας.

Εμφανίσεις: 3763

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)