Joomla Free Template by FatCow Hosting

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021

 Παρακαλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί  που έχουν προσληφθεί με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στις 30-12-2020 να συμπληρώσουν τη δήλωση προτίμησης  σχολείων που επισυνάπτεται και να τη στείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  6/1/2021 και ώρα 14.00. Το αρχείο που θα στείλετε (Δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων) θα πρέπει να το έχετε ονομάσει με την ειδικότητά σας, το επώνυμό σας, και το όνομά σας (ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ_ΕΠΩΝΥΜΟ_ΟΝΟΜΑ) και τα ίδια στοιχεία να έχετε ως θέμα του μηνύματός σας. ΠΡΟΣΟΧΗ : Συμπληρώστε όλες τις σχολικές μονάδες της ειδικότητάς  σας!

Οι τοποθετήσεις  θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 7/1/2021 και οι αναπληρωτές  θα πρέπει να  αναλάβουν  υπηρεσία στις σχολικές μονάδες από την Παρασκευή 8/1/2021 έως και την Δευτέρα  11/1/2021.

Εμφανίσεις: 2188

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)