Joomla Free Template by FatCow Hosting

Διαδικασία και Δικαιολογητικά πρόσληψης προσωρινών αναπληρωτών ΕΕΠ ΚΛΑΔΟΥ 87.02-Νοσηλευτικής (σε θέσεις ΠΕ25)

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021

Σε συνέχεια των αποτελεσμάτων της υπ’ αρ. 10934/Ε4/29-1-2021 ειδικής πρόσκλησης κάλυψης λειτουργικών κενών σε σχολικές μονάδες ΠΕ & ΔΕ και της (συνημμένης) υπ’ αρ. 14645/Ε4/8-2-2021 υπουργικής απόφασης, εφιστούμε την προσοχή σας, για την πρόσληψή σας σε σχολικές μονάδες της ΔΠΕ Β’ ΑΘΗΝΑΣ, στα εξής:

  1. Θα πρέπει να αναλάβετε υπηρεσία στις σχολικές μονάδες τοποθέτησής σας από την Τρίτη 9/2/2021 έως και την Τετάρτη 10/2/2021 (επισυνάπτεται πράξη ανάληψης).
  2. Την ημέρα που θα κάνετε ανάληψη στο σχολείο είναι πολύ σημαντικό να σταλεί από το email του σχολείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το απογραφικό δελτίο (επισυνάπτεται) συμπληρωμένο με όλα τα στοιχεία (και ΑΜΚΑ απαραιτήτως) αυθημερόν και το αργότερο έως τις 12.00. Αν δεν σταλεί αυθημερόν δεν μπορούμε να καταχωρήσουμε την πρόσληψη στην ΕΡΓΑΝΗ. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να το υπενθυμίσετε στους Διευθυντές/-ντριες, Προϊστάμενους/-ες και να σιγουρευτείτε ότι το έστειλαν.
  3.  Τα δικαιολογητικά σας (επισυνάπτεται κατάσταση δικαιολογητικών και τα αντίστοιχα έντυπα-αιτήσεις προς συμπλήρωση) θα τα καταθέσετε σε φάκελο Α4 με λάστιχο, ως εξής:

    -σε μία διαφάνεια το πρωτότυπο απογραφικό δελτίο, η ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο ,η υπεύθυνη δήλωση, και όλα τα προσωπικά στοιχεία (αποδεικτικό ΑΦΜ, ΑΜΚΑ ΑΜ ΙΚΑ, φωτοτυπία ταυτότητας, πρωτότυπες βεβαιώσεις παθολόγου και ψυχίατρου, φωτοτυπία του λογαριασμού Εθνικής τράπεζας)

    -σε δεύτερη διαφάνεια θα βάλετε όλα τα τυπικά προσόντα διορισμού κατά περίπτωση (πτυχίο, ξένες γλώσσες κλπ). Επιπλέον των αναφερομένων στην κατάσταση θα πρέπει να καταθέσετε άδεια άσκησης επαγγέλματος νοσηλευτή/επισκέπτη υγείας και ταυτότητα μέλους του οικείου συλλόγου σε ισχύ

    -σε τρίτη διαφάνεια θα βάλετε την αίτηση για αναγνώριση προϋπηρεσίας με τις σχετικές βεβαιώσεις και τα ένσημα, την αίτηση για αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού και το αντίγραφο του τίτλου, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης , εφόσον έχετε παιδιά.

  4. Η σύμβασή σας με οδηγίες συμπλήρωσης και τη διαδικασία παράδοσης/παραλαβής θα σας σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

    Ο φάκελος με όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθεί στη Διεύθυνση το αργότερο έως 16/2/2021.


Συνημμένα:

 ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΑΞΗΣ ΕΣΠΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ

 ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤ' ΑΠΟΔΟΧΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΗΣΗΣ

 ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΟΧΕΙΑΣ

Εμφανίσεις: 5065

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)