Joomla Free Template by FatCow Hosting

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ -ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΙΣΩΝ ΕΣΠΑ

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021

 Σε συνέχεια των νέων έκτακτων μέτρων για αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού αναστέλλεται έως 28/2/2021 η παραλαβή –παράδοση συμβάσεων αναπληρωτών φάσεων Α’ έως Γ’ και η παραλαβή αφισών ΕΣΠΑ. Σε περίπτωση όμως επιτακτικής ανάγκης παραλαβής της σύμβασης από κάποιον αναπληρωτή, θα γίνεται η επίδοση κατόπιν ραντεβού (μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Παρακαλούμε από αύριο, 11/2/2021 να προσέρχονται στη Διεύθυνση Π.Ε. Β’ ΑΘΗΝΑΣ μόνο οι Εκπρόσωποι των Σχολικών Μονάδων που έχουν προσληφθέντες αναπληρωτές κατά τη Δ’ ΦΑΣΗ, με ημερομηνίες ανάληψης 1/2/21 & 2/2/2021, καθώς και 9/2 & 10/2/2021 και δεν έχουν προσκομίσει τον πλήρη φάκελο με τα δικαιολογητικά πρόσληψης. Για τον τρόπο κατάθεσης φακέλων των επικείμενων προσλήψεων ΠΔΕ-covid, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Ευχαριστούμε για τη  συνεργασία.

Εμφανίσεις: 4204

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)