Joomla Free Template by FatCow Hosting

Διαδικασία Πρόσληψης και Δικαιολογητικά Προσωρινών Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας ΕΑΕ & ΓΕΝΙΚΗΣ Εκπαίδευσης με σύμβαση εργασίας 3μηνης διάρκειας για την κάλυψη έκτακτων αναγκών λόγω covid-19.

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σε συνέχεια των υπ’ αρ. 16284/Ε1/10-2-2020 (για την ΕΑΕ) & 16302/Ε1/10-2-2020 (για τη Γενική Εκπαίδευση) συνημμένων Υπουργικών Αποφάσεων πρόσληψης, εφιστούμε την προσοχή σας στα εξής:

1.    ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ότι οι δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων υποβάλλονται έως σήμερα 11/2/2021 και ώρα 13:00, με τον τρόπο που ορίζεται στην από 10/2/2020 ανακοίνωση της ΔΠΕ Β’ΑΘΗΝΑΣ.

2.    Οι τοποθετήσεις θα ανακοινωθούν ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ και θα πρέπει να αναλάβετε υπηρεσία στις σχολικές μονάδες τοποθέτησής σας από την Παρασκευή 12/2/2021 έως και τη Δευτέρα 15/2/2021.

3.   Την ημέρα που θα κάνετε ανάληψη στο σχολείο είναι πολύ σημαντικό να σταλεί από το email του σχολείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το απογραφικό δελτίο (συνημμένο) συμπληρωμένο με όλα τα στοιχεία αυθημερόν και το αργότερο έως τις 12.00. Αν δεν σταλεί αυθημερόν δεν μπορούμε να καταχωρήσουμε την πρόσληψή σας στην ΕΡΓΑΝΗ. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό, να υπενθυμίζεται στους Δ/ντες/ Προϊστ/νους των σχολικών μονάδων και να επιβεβαιώνεται η αποστολή του. Παρακαλείσθε επίσης, να μην αφήνετε αναίτια κενά πεδία σε ΑΜΚΑ, Α.Μ. ΕΦΚΑ, ΙΒΑΝ, κ.ο.κ.

5. Τα δικαιολογητικά σας (επισυνάπτεται κατάσταση δικαιολογητικών και τα αντίστοιχα έντυπα-αιτήσεις προς συμπλήρωση) θα τα καταθέσετε σε φάκελο Α4 με λάστιχο, ως εξής:

-σε μια διαφάνεια: το πρωτότυπο απογραφικό δελτίο, η ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο ,η υπεύθυνη δήλωση, και όλα τα προσωπικά στοιχεία (αποδεικτικό ΑΦΜ, ΑΜΚΑ ΑΜ ΙΚΑ, φωτοτυπία ταυτότητας, πρωτότυπες βεβαιώσεις παθολόγου και ψυχίατρου, φωτοτυπία του λογαριασμού Εθνικής τράπεζας)

-σε δεύτερη διαφάνεια: όλα τα τυπικά προσόντα διορισμού κατά περίπτωση (πτυχίο, ξένες γλώσσες κλπ)

-σε τρίτη διαφάνεια: την αίτηση για αναγνώριση προϋπηρεσίας με τις σχετικές βεβαιώσεις και τα ένσημα, την αίτηση για αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού και το αντίγραφο του τίτλου, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης , εφόσον έχετε παιδιά.

Ο φάκελος με όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθεί στη Διεύθυνση το αργότερο έως 22/02/2021,  παρακαλούμε να προσέρχεται ένας εκπρόσωπος για κάθε σχολική μονάδα. Εναλλακτικά, λόγω και των έκτακτων μέτρων για περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, μπορεί ο φάκελος να αποσταλεί με κούριερ στην ταχυδρομική διεύθυνση: Κηφισίας 20 & Γκύζη, 15125 Μαρούσι, τηρουμένης σε κάθε περίπτωση της ίδιας προθεσμίας.

Εμφανίσεις: 1096

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)