Joomla Free Template by FatCow Hosting

Δήλωση τοποθέτησης αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής και Παράλληλης Στήριξης

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Η Διεύθυνση της  Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας καλωσορίζει τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Γενικής Παιδείας και Ειδικής Αγωγής που προσελήφθησαν στις 4-3-2021 και τους καλεί να προχωρήσουν στις δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων (όπου αυτό είναι απαραίτητο).

Θα πρέπει να συμπληρωθεί η ηλεκτρονική φόρμα  https://forms.gle/tJEPEzaEFGwTtVZA9  μέχρι την Κυριακή  7-3-2021 και ώρα 23.00.

Σε περίπτωση μη αποδοχής του διορισμού σας, θα πρέπει να αποστείλετε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με υπεύθυνη δήλωσή σας για την μη αποδοχή και στην παραπάνω προθεσμία.

Η διαδικασία δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων αφορά μόνο στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές (όπως αναφέρονται στον πίνακα) και όχι αυτούς που την Δευτέρα θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένα λειτουργικά κενά.

Οι τοποθετήσεις θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 8-3-2021 και η ανάληψη υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες θα γίνει από την Τρίτη 9-3-2021 έως και την Τετάρτη  10-3-2021.

Καλή τοποθέτηση!

Εμφανίσεις: 981

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)