Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠE70 ΔΑΣΚΑΛΩΝ -ΠE60 ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ) ΓΕΝΙΚΗΣ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 27 Απριλίου 2021

Σύμφωνα με την αριθμ. 5/27-4-2021 Πράξη του το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας συνέταξε πίνακες κενών οργανικών θέσεων κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ60 Γενικής και Ειδικής Αγωγής, έτους 2021, αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας και καλεί από σήμερα Τρίτη 27-4-2021 μέχρι και την Τετάρτη 28-4-2021 και ώρα 11:00 π.μ., όσους εκπαιδευτικούς  κατά τα  παρελθόντα έτη είχαν κριθεί ως οργανικά (ΟΧΙ λειτουργικά) υπεράριθμοι λόγω σχολικών μεταβολών (συγχωνεύσεις – υποβιβασμοί Σχολικών Μονάδων κ.λ.π.) και  τοποθετήθηκαν σε νέες  οργανικές θέσεις καθώς και όσοι από τους προαναφερόμενους εκπαιδευτικούς δεν κατέστη δυνατό να τοποθετηθούν, να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης, με e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) αποκλειστικά  και μόνο για τη σχολική μονάδα από την οποία κρίθηκαν υπεράριθμοι, εφόσον το επιθυμούν και με την προϋπόθεση ότι υφίσταται οργανικό κενό στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα. Παρακαλούνται οι  εκπαιδευτικοί  οι οποίοι θα υποβάλουν αίτηση σύμφωνα με τα παραπάνω αναφερόμενα να δηλώνουν το έτος και  τη σχολική μονάδα στην οποία κρίθηκαν οργανικά υπεράριθμοι.

Συνημμένα:

Εμφανίσεις: 4292

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)