Joomla Free Template by FatCow Hosting

Προκήρυξης πλήρωσης κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και τα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος 2021-2022.

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

Η Διοικούσα Επιτροπή των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων καλεί:

Α) τους εκπαιδευτικούς της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν τουλάχιστον πενταετή διδακτική υπηρεσία σε σχολική μονάδα και επιθυμούν να τοποθετηθούν σε θέσεις εκπαιδευτικών των Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ, να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για την πλήρωση κενής θέσης εκπαιδευτικού σε Π.Σ. ή ΠΕΙ.Σ., συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά από τη Τρίτη 13/07/2021 έως την Κυριακή 25/7/2021 έως τις 00:00. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβάλλονται σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης gov.gr.

Β) τους εκπαιδευτικούς που είχαν συμμετάσχει στην υπό στοιχεία 75/ΕΕΠΠΣ/01-07-2020 (ΑΔΑ:ΩΔ2Σ46ΜΤΛΗ-ΖΟΕ) «Προκήρυξη πλήρωσης κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και τα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος 2020-2021», οι οποίοι δεν τοποθετήθηκαν με μονοετή θητεία και εξακολουθούν να βρίσκονται στους κυρωμένους αξιολογικούς πίνακες του σχολικού έτους 2020-2021 (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ), να υποβάλουν ΑΙΤΗΣΗ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV) προς τη ΔΕΠΠΣ, το αργότερο μέχρι 30 Ιουλίου 2021, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας μέχρι πέντε (5) σχολικές μονάδες με σειρά προτίμησης, από τα κενά του πίνακα του Παραρτήματος ΙΙ που επιθυμούν να τοποθετηθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την Προκήρυξη

Εμφανίσεις: 482

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)