Joomla Free Template by FatCow Hosting

Συμπλήρωση Υπεύθυνης Δήλωσης Οικογενειακού Επιδόματος για το 2021-2022

Κατηγορία: Οικονομικά Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς μας καθώς και σε σχολικές μονάδες αρμοδιότητας άλλων Δ/νσεων Π/θμιας Εκπ/σης ή σε φορείς του ΥΠ.Π.Ε.Θ., όπου έχουν αποσπαστεί για το τρέχον διδακτικό έτος και μισθοδοτούνται από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Β' Αθήνας, και έχουν οποιαδήποτε μεταβολή που επηρεάζει την χορήγηση οικογενειακής παροχής (γέννηση τέκνου, σπουδές τέκνου κ.τ.λ.) να συμπληρώσουν τη συνημμένη ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  

Οι υπηρετούντες σε σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς μας εκπαιδευτικοί, να παραδώσουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις τους στους Διευθυντές-Προϊστάμενους των σχολικών μονάδων στις οποίες υπηρετούν για να υποβληθούν συγκεντρωτικά στο Οικονομικό Τμήμα της Διεύθυνσης ΠΕ Β΄Αθήνας.

Να συμπληρωθεί από τους μόνιμους (ΟΧΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ) υπαλλήλους που έχουν μεταβολές και μισθοδοτούνται από τη Διεύθυνσή μας και να υποβληθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2021

Οι αποσπασμένοι σε άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. ή σε Φορείς του Υ.Π.Ε.Θ. να αποστείλουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις τους στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Β' Αθήνας, είτε με κοινή αλληλογραφία (στη διεύθυνση που αναγράφεται στο πάνω μέρος αυτής), είτε με e-mail στο oikonvath@dipe-v-ath.att.sch.gr αφού τη σαρώσουν ώστε να φαίνεται και η υπογραφή.

 Για την συνέχιση χορήγησης του επιδόματος τέκνου λόγω σπουδών απαιτείται βεβαίωση εγγραφής σύμφωνα με τις πληροφορίες που ακολουθούν.

 Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την οικογενειακή παροχή δείτε εδώ.

Εμφανίσεις: 726

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)