Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ενημέρωση σχετικά με τη δημιουργία και τήρηση θυρίδων των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας Υ.ΠΑΙ.Θ. στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ)

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

Στο πλαίσιο ικανοποίησης της ανάγκης παροχής βελτιωμένου επιπέδου ψηφιακών υπηρεσιών προς τα φυσικά και νομικά πρόσωπα-νομικές οντότητες μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr- ΕΨΠ) με στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για την ορθή διεκπεραίωση των υπηρεσιών αυτών ενημερώνουμε τους/τις Διευθυντές/ντριες των δημόσιων εκπαιδευτικών δομών αρμοδιότητάς μας, όπως προβούν στη δημιουργία θυρίδας για τη σχολική τους μονάδα στην ΕΨΠ, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην εγκύκλιο που ακολουθεί.

Οι Διευθυντές/ντριες / Προϊστάμενοι/ες οφείλουν, ακολουθώντας τις οδηγίες του εγχειριδίου που επισυνάπτουμε, να δημιουργήσουν και να θέσουν σε λειτουργία τη θυρίδα της σχολικής τους μονάδας άμεσα μετά τη λήψη της παρούσας εγκυκλίου και το αργότερο έως την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021.

Επισυναπτόμενα:

Εγκύκλιος για EDUPASS

 Εγχειρίδιο χρήσης για Διευθυντές Σχολείων

Εμφανίσεις: 706

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)