Joomla Free Template by FatCow Hosting

Υπενθυμιστικό έγγραφο για τον συντονισμό ενεργειών εν όψει του νέου, τριετούς διαγωνισμού (2022-2025) μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δημόσιων σχολείων Περιφέρειας Αττικής

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 20 Μαϊος 2022 Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Στο πλαίσιο του νέου διαγωνισμού μεταφοράς μαθητών δημοσίων σχολείων που αφορά τα επόμενα τρία (3) σχολικά έτη(2022-2023, 2023-2024 και 2024-2025), παρακαλούμε για τα εξής:
Α. Οι Διευθύντριες/Διευθυντές-Προϊσταμένες/Προϊστάμενοι των σχολείων που είναι ήδη ενταγμένα στο πρόγραμμα μεταφοράς μαθητών, να επικαιροποιήσουν έως τις 03/06/2022, εάν απαιτείται, τις καταχωρήσεις των υφιστάμενων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-student ή να εισάγουν τυχόν νέα δρομολόγια. Εξυπακούεται ότι σχολεία που έχουν ήδη επικαιροποιήσει τις καταχωρήσεις τους ή/και δεν έχουν εν τω μεταξύ προκύψει νέα δεδομένα, δεν απαιτείται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια.
Β. Για σχολεία που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα μεταφοράς μαθητών για πρώτη φορά, παρακαλούμε όπως οι Διευθύντριες/Διευθυντές τους προβούν το συντομότερο δυνατό στις ενέργειες που περιγράφονται μέσα στην εγκύκλιο.

Για να δείτε την εγκύκλιο, πατήστε εδώ.

Εμφανίσεις: 2467

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)