Joomla Free Template by FatCow Hosting

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ (ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ) ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2022-2023

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

  Το Π.Υ.Σ.Π.Ε.  Β’ Αθήνας, με την αριθμ. 12/12-7-2022 Πράξη του, σας ανακοινώνει:

Τις κατά σχολείο λειτουργικές υπεραριθμίες ( αριθμητικά ) των κλάδων ΠΕ70 – Δασκάλων, ΠΕ60 – Νηπιαγωγών, ΠΕ11 - Φυσικής Αγωγής και ΠΕ06 - Αγγλικών Γενικής Αγωγής καλεί τους εκπαιδευτικούς ειδικότητας ΠΕ70 – Δασκάλων, και ΠΕ60 – Νηπιαγωγών, ΠΕ11 - Φυσικής Αγωγής και ΠΕ06 – Αγγλικών Γενικής Αγωγής που ανήκουν οργανικά στις συγκεκριμένες σχολικές μονάδες εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλουν θετική δήλωση υπεραριθμίας ώστε, εφόσον κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι, να τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα σε λειτουργικά κενά σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β' Αθήνας, κατόπιν δήλωσης προτίμησής τους, για το διδακτικό έτος 2022-2023.

Σύμφωνα με το Π.Δ.50 / 96 όπως τροποποιήθηκε ή συμπληρώθηκε από το Π.Δ.100 / 97 από όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να κριθούν ως υπεράριθμοι, χαρακτηρίζονται υπεράριθμοι αυτοί που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο αριθμό μονάδων μετάθεσης και τοποθετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα με βάση τις δηλώσεις προτίμησής τους.

Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν δηλώσεις θετικής υπεραριθμίας στη σχολική τους μονάδα, με ευθύνη της υπηρεσίας και με βάση το Π.Δ.50/96 όπως τροποποιήθηκε ή συμπληρώθηκε από το Π.Δ.100/97, θα κριθούν ως λειτουργικά υπεράριθμοι, κατά σειρά, οι τελευταίοι  τοποθετηθέντες  εκπαιδευτικοί.

Επισημαίνεται ότι οι εκπαιδευτικοί των κλειστών ή σε αναστολή σχολικών μονάδων δεν είναι απαραίτητο να κάνουν τη σχετική δήλωση διότι όλοι κρίνονται υπεράριθμοι αυτοδίκαια.

Οι λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί διατηρούν την οργανική τους θέση.

Οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν το συνημμένο Έντυπο Θετικής Δήλωσης Λειτουργικής Υπεραριθμίας και να το αποστείλουν ηλεκτρονικά με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή  15-7-2022  και ώρα 12:00.

Πίνακες:

1.   Πίνακας Σχολικών Μονάδων με Λειτουργικές Υπεραριθμίες ΠΕ70  ( Πίνακας 1 )

2.   Πίνακας Σχολικών Μονάδων με Λειτουργικές Υπεραριθμίες ΠΕ60  ( Πίνακας 2 )

3.   Πίνακας Σχολικών Μονάδων με Λειτουργικές Υπεραριθμίες ΠΕ06  ( Πίνακας 3 )

4.   Πίνακας Σχολικών Μονάδων με Λειτουργικές Υπεραριθμίες ΠΕ11  ( Πίνακας 4 )

 

Εμφανίσεις: 1008

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)