Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση εκπαιδευτικών που βρίσκονται στη ΔΙΑΘΕΣΗ του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας (ΑΠΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ) για δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων ---- Λειτουργικά κενά σχολικών μονάδων Γενικής και Ειδικής Αγωγής

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας ανακοινώνει τις κενές λειτουργικές θέσεις Σχολικών Μονάδων Γενικής και Ειδικής Αγωγής της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, έτους 2022-2023 και καλούνται οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας (ΑΠΟ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ-ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ) να υποβάλουν δήλωση προτίμησης συγκεκριμένων σχολικών μονάδων, όπως περιλαμβάνονται στους συνημμένους πίνακες των κενών θέσεων, από  Δευτέρα  25-7-2022  μέχρι και Πέμπτη 28-7-2022 και ώρα 15.00.

Οι δηλώσεις προτίμησης  θα υποβάλλονται σε ηλεκτρονική μορφή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνημμένα:

Εμφανίσεις: 3043

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)