Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ανάληψη Υπηρεσίας και Ορκωμοσία Νεοδιόριστων Εκπαιδευτικών έτους 2022

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Καλούνται οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσης ΠΕ Β' Αθήνας να προσέλθουν στα γραφεία μας (Κηφισίας 20 και Γκύζη, Μαρούσι), προκειμένου να αναλάβουν υπηρεσία και να ορκιστούν, από την Τετάρτη 17-8-2022 έως και την Τρίτη 23-8-2022 και ώρες 10.00 - 14.00 μ.μ.

Οι εκπαιδευτικοί θα προσέλθουν έχοντας τα δικαιολογητικά για το διορισμό τους, καθώς και εκτυπωμένες και συμπληρωμένες τις Αιτήσεις και τις Υπεύθυνες Δηλώσεις (τα έντυπα υπάρχουν σε προηγούμενη ανάρτησή μας), αφήνοντας κενό στην ημερομηνία και την υπογραφή τους, σε φάκελο, στον οποίο θα έχουν αναγράψει το ονοματεπώνυμό τους. 

Στο φάκελο υποβολής των δικαιολογητικών θα πρέπει να συμπεριληφθούν και τα σχετικά δικαιολογητικά για όσους επικαλεστούν οικογενειακή κατάσταση, συνυπηρέτηση, εντοπιότητα, ασθένεια. Συγκεκριμένα, για την μοριοδότηση αυτών των κριτηρίων, σύμφωνα με τα οποία θα γίνουν οι προσωρινές τοποθετήσεις των νεοδιόριστων, απαιτούνται τα ακόλουθα:

  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του τελευταίου 3μήνου - (μόνο για έγγαμους ή/και με τέκνα) (δυνατότητα έκδοσης από τη διαδικτυακή πύλη gov.gr) Σε περίπτωση τέκνου σπουδάζοντος (άνω των 18 ετών και κάτω των 25 ετών) απαιτούνται και οι αντίστοιχες βεβαιώσεις φοίτησης (τελευταίου 3μήνου).
  • Πιστοποιητικό Εντοπιότητας για όσους/ες εκπαιδευτικούς είναι δημότες τουλάχιστον από διετίας σε δήμο της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα (δυνατότητα έκδοσης από τη διαδικτυακή πύλη gov.gr).
  • Βεβαίωση Συνυπηρέτησης

Για όσους/ες εκπαιδευτικούς έχουν σύζυγο:

α) δημόσιο υπάλληλο ή υπάλληλο ΝΠΔΔ ή ΟΤΑ ή υπάλληλο του υπόλοιπου δημόσιου τομέα, βεβαίωση ότι υπηρετεί οργανικά εντός ορίων δήμου που ανήκει στην περιοχή διορισμού,

β) που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, βεβαίωση εργοδότη και ένσημα όπου αποδεικνύεται ότι εργάζεται τα δύο τελευταία χρόνια εντός ορίων δήμου που ανήκει στην περιοχή διορισμού και είναι ασφαλισμένος

γ) ελεύθερο/η επαγγελματία, βεβαίωση του ασφαλιστικού του/της φορέα ότι εργάζεται τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια εντός ορίων δήμου που ανήκει στην περιοχή διορισμού και είναι ασφαλισμένος. Όπου ο ασφαλιστικός φορέας δε χορηγεί βεβαίωση για την απόδειξη συνυπηρέτησης λόγω οφειλής εισφορών, γίνονται δεκτές υποβληθείσες περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ των τελευταίων δύο ετών.

  • Πιστοποιητικό αναπηρίας του/της υποψηφίου/ας ή του/της συζύγου ή τέκνου από ΚΕΠΑ σε ισχύ.

Η προσωρινή τοποθέτηση των νεοδιόριστων θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΠΔ 154/1996 (ΦΕΚ Α’115), όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 2 του ΠΔ 144/1997 (ΦΕΚ Α`127). 

Όλοι οι νεοδιόριστοι υποχρεούνται να κάνουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης το Νοέμβριο όταν εκδοθεί η εγκύκλιος των μεταθέσεων για το σχολικό έτος 2022-2023.

Συνημμένα:

ΦΕΚ Γ 1929 16-8-2022

ΦΕΚ Γ 1930 16-8-20221818

 Απόφαση 98266/Ε1

 Απόφαση 98260/Ε1

Εμφανίσεις: 2414

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)