Joomla Free Template by FatCow Hosting

2η ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση λειτουργικών κενών στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) με απόσπαση μόνιμων εκπαιδευτικών διάρκειας ενός (1) διδακτικού έτους, για το έτος 2022-2023

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Η Περιφερειακή Επιτροπή Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων Αττικής καλεί τους εκπαιδευτικούς της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν τουλάχιστον πενταετή διδακτική υπηρεσία σε σχολική μονάδα και επιθυμούν να αποσπαστούν, για ένα (1) διδακτικό έτος, σε θέσεις εκπαιδευτικών των Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ., ως ακολούθως:
α) της οικείας βαθμίδας της Π.Δ.Ε. Αττικής
β) διαφορετικής βαθμίδας, στην περίπτωση που η προκηρυσσόμενη θέση είναι κοινής ειδικότητας της Π.Δ.Ε. Αττικής και θα εξεταστούν στην περίπτωση που δεν υποβληθούν υποψηφιότητες από εκπαιδευτικούς της βαθμίδας της προκηρυσσόμενης θέσης.
να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για απόσπαση μόνιμου εκπαιδευτικού για τη κάλυψη κενής θέσης Π.Σ. ή ΠΕΙ.Σ., συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από την Τετάρτη 17/08/2022 έως Κυριακή 21/8/2022 στις 23:59.

 Για να δείτε την Πρόσκληση, πατήστε εδώ.

Εμφανίσεις: 521

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)