Joomla Free Template by FatCow Hosting

ΕΠΕΙΓΟΝ - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών των Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΠΥΣΠΕ) και των Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ) Αττικής

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να μετέχουν στη σύνθεση του οικείου Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου, να υποβάλλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Η παρούσα πρόσκληση απευθύνεται σε εν ενεργεία Διευθυντές σχολικών μονάδων που έχουν τουλάχιστον δεκαπενταετή εκπαιδευτική υπηρεσία και υπηρετούν με οργανική θέση στην περιφέρεια του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου για το οποίο υποβάλλουν αίτηση. Σε περίπτωση έλλειψης Διευθυντών σχολικών μονάδων, ως μέλη δύναται να ορίζονται εκπαιδευτικοί οι οποίοι υπηρετούν σε οργανική θέση στην περιφέρεια του οικείου ΠΥΣΠΕ / ΠΥΣΔΕ και έχουν τουλάχιστον δεκαπενταετή εκπαιδευτική υπηρεσία.
Οι αιτήσεις θα κατατεθούν στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έως και 4-1-2023.

Εμφανίσεις: 346

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)