Joomla Free Template by FatCow Hosting

Οργανικά κενά σχολικών μονάδων (ΠΕ70-ΠΕ60) Γενικής και Ειδικής Αγωγής Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας 2023 – Πρόσκληση για δήλωση προτίμησης εκπαιδευτικών οργανικά υπεράριθμων παρελθόντων ετών

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σύμφωνα με την αριθμ. 4/23-5-2023 Πράξη του το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας συνέταξε πίνακες κενών οργανικών θέσεων κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ60 Γενικής και Ειδικής Αγωγής, έτους 2023, αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας και καλεί από σήμερα Τρίτη 23-5-2023 μέχρι την Πέμπτη 25-5-2023 και ώρα 14:00 μ.μ., όσους εκπαιδευτικούς κατά τα  παρελθόντα έτη είχαν κριθεί ως οργανικά (ΟΧΙ λειτουργικά) υπεράριθμοι λόγω σχολικών μεταβολών ( συγχωνεύσεις – υποβιβασμοί Σχολικών Μονάδων κ.λ.π.) και τοποθετήθηκαν σε νέες οργανικές  θέσεις καθώς  και όσοι από τους προαναφερόμενους εκπαιδευτικούς δεν κατέστη δυνατό να τοποθετηθούν, να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης, με e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) αποκλειστικά και μόνο για τη σχολική μονάδα από την οποία κρίθηκαν υπεράριθμοι, εφόσον το επιθυμούν και με την προϋπόθεση ότι υφίσταται οργανικό κενό στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα. Παρακαλούνται οι  εκπαιδευτικοί  οι οποίοι θα υποβάλουν αίτηση σύμφωνα με τα παραπάνω αναφερόμενα να δηλώνουν το έτος και  τη σχολική μονάδα στην οποία κρίθηκαν οργανικά υπεράριθμοι.

Συνημμένα:

Εμφανίσεις: 1807

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)