Joomla Free Template by FatCow Hosting
Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα της

Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Β΄ Αθήνας

 

Μέσα από το δικτυακό τόπο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας έχουμε στόχο να προσφέρουμε έγκαιρη, έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση στους Διευθυντές  και Εκπαιδευτικούς, σχετικά με τη διοικητική δομή, το νομοθετικό πλαίσιο και τις παιδαγωγικές δραστηριότητες της Διεύθυνσής μας.

Ευελπιστούμε να αποτελέσει η ιστοσελίδα μας χώρο αμφίπλευρης, γρήγορης και αποτελεσματικής πληροφόρησης μεταξύ της Διεύθυνσης, των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων, έτσι ώστε άμεσα και ουσιαστικά να μετατρέψουμε τη χρονοβόρα τηλεφωνική επικοινωνία σε γρήγορη ηλεκτρονική πληροφόρηση , με αποτύπωση στοιχείων και δεδομένων.

Απευθυνόμαστε στους πολίτες που μας επισκέπτονται και επιδιώκουμε να κάνουμε πράξη την κοινωνική λογοδοσία, τη Δι@ύγεια με ανάρτηση όλων των προκηρύξεων, πράξεων και αποφάσεων της Δ/νσης και του ΠΥΣΠΕ, έτσι ώστε ισότιμα και αποφεύγοντας τη διοικητική γραφειοκρατία η ενημέρωση να είναι στη διάθεση όλων όταν επιλέξουν να μας επισκεφτούν ηλεκτρονικά.

Στοχεύουμε στην ποιοτική αναβάθμιση της Διοίκησης και την ουσιαστική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της περιφέρειάς μας. Πρώτα ο μαθητής με τον εκπαιδευτικό στην πρώτη γραμμή μιας νέας εποχής με γνώμονα τη διαφάνεια, τη συλλογικότητα, την αξιοκρατία και τη συναίσθηση του χρέους.

Μπορούμε να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία και την εκπαίδευση σε τόπο συνάντησης αξιών και οραμάτων για το μέλλον, με ελπίδα και αισιοδοξία.

 

Καλή πλοήγηση!

 

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας

Εμφανίσεις: 20269

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)