Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Πρόσκληση εκπαιδευτικών Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας για υποβολή αίτησης απόσπασης εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. για το διδακτικό έτος 2021-2022

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων,  που επιθυμούν να αποσπαστούν για το διδακτικό έτος 2021-2022 από σχολική μονάδα σε σχολική μονάδα εντός του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους, να υποβάλουν αίτηση, χρησιμοποιώντας το έντυπο που επισυνάπτουμε, έως και 9-7-2021, αποκλειστικά με αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να αναγράφουν στην αίτησή τους, η οποία αποτελεί ταυτόχρονα και υπεύθυνη δήλωση, τους λόγους για τους οποίους αιτούνται την απόσπαση, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα απαραίτητα παραστατικά στοιχεία που θα αποδεικνύουν τους λόγους αυτούς.

Επισημαίνουμε ότι απόφαση απόσπασης δεν εκτελείται, πριν καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μονάδας από την οποία αποσπάται ο εκπαιδευτικός ( άρθρο 31 του Ν. 3848/2010) και ότι ο χρόνος απόσπασης δεν λογίζεται ότι διανύθηκε στην οργανική θέση για κατοχύρωση δικαιώματος μετάθεσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 8 του Π.Δ. 50/1996 και του άρθρου 30 του Ν. 3848/2010.

Επισημαίνουμε ότι η απόσπαση από τη Γενική στην Ειδική Αγωγή διενεργείται, σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 44229/Ε2/16-4-2021 εγκύκλιο αποσπάσεων, μόνο μέσω του ΟΠΣΥΔ

Αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ

«Αποχαιρετισμός» συναδέλφου

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 28 Μαϊος 2021

  Με βαθιά οδύνη, ο Διευθυντής και το προσωπικό της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας πληροφορηθήκαμε την απώλεια του εξαίρετου συνεργάτη και εκπαιδευτικού του Ειδικού Σχολείου Πεντέλης,  Παναγιώτη Κολόκα.

Ο συνάδελφος αντιμετώπιζε το επάγγελμά του, ως λειτούργημα, ανταποκρινόμενος, πάντα με ευαισθησία και αποτελεσματικότητα, στις καθημερινές δυσκολίες. Είναι αισθητή η απουσία του και δυσαναπλήρωτο το κενό, που αφήνει.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος, καθώς και στον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, όπου υπηρέτησε το λειτούργημά του μέχρι το τέλος.

Ας αναπαυθεί η ψυχή του, εν ειρήνη.

Διδασκαλία της 2ης ξένης γλώσσας στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2021-2022

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 21 Μαϊος 2021

Σας κοινοποιούμε το με αρ. πρωτ. Φ.52/55240/Δ1/18-05-2021 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με τη διδασκαλία της 2ης ξένης γλώσσας στα Δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2021-2022. 

Πρόσκληση μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων σε περιοχές ή ΚΕΣΥ για το 2021-2022

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 20 Μαϊος 2021

 Σας κοινοποιούμε την εγκύκλιο πρόσκλησης μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων σε περιοχές ή ΚΕΣΥ για το 2021-2022.

 Για να δείτε την εγκύκλιο, πατήστε εδώ.

 Για να κατεβάσετε την αίτηση, πατήστε εδώ.

 Για να κατεβάσετε τη βεβαίωση για αίτηση απόσπασης, πατήστε εδώ.

Αποσπάσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π.) σε υπηρεσίες και φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2021-2022

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 20 Μαϊος 2021

 Σας κοινοποιούμε την εγκύκλιο Αποσπάσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π.) σε υπηρεσίες και φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2021-2022.

 Για να δείτε την εγκύκλιο, πατήστε εδώ.

 Για να κατεβάσετε την αίτηση, πατήστε εδώ.

55337_2021_Ενημέρωση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021

 Σας κοινοποιούμε την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που αφορά στην ενημέρωση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης, το πρωτόκολλο διαχείρισης ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης COVID-19 και το ΦΕΚ για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης.

Ενημέρωση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) από τον κορωνοϊό COVID - 19

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021

 Σας κοινοποιούμε την Απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 27707 / 4-5-2021 που αφορά στην εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) από τον κορωνοϊό COVID-19 σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς, μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), διοικητικό και λοιπό προσωπικό όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ευχές για το Πάσχα 2021

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 27 Απριλίου 2021

 EYXES PASXA 2021

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠE70 ΔΑΣΚΑΛΩΝ -ΠE60 ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ) ΓΕΝΙΚΗΣ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 27 Απριλίου 2021

Σύμφωνα με την αριθμ. 5/27-4-2021 Πράξη του το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας συνέταξε πίνακες κενών οργανικών θέσεων κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ60 Γενικής και Ειδικής Αγωγής, έτους 2021, αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας και καλεί από σήμερα Τρίτη 27-4-2021 μέχρι και την Τετάρτη 28-4-2021 και ώρα 11:00 π.μ., όσους εκπαιδευτικούς  κατά τα  παρελθόντα έτη είχαν κριθεί ως οργανικά (ΟΧΙ λειτουργικά) υπεράριθμοι λόγω σχολικών μεταβολών (συγχωνεύσεις – υποβιβασμοί Σχολικών Μονάδων κ.λ.π.) και  τοποθετήθηκαν σε νέες  οργανικές θέσεις καθώς και όσοι από τους προαναφερόμενους εκπαιδευτικούς δεν κατέστη δυνατό να τοποθετηθούν, να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης, με e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) αποκλειστικά  και μόνο για τη σχολική μονάδα από την οποία κρίθηκαν υπεράριθμοι, εφόσον το επιθυμούν και με την προϋπόθεση ότι υφίσταται οργανικό κενό στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα. Παρακαλούνται οι  εκπαιδευτικοί  οι οποίοι θα υποβάλουν αίτηση σύμφωνα με τα παραπάνω αναφερόμενα να δηλώνουν το έτος και  τη σχολική μονάδα στην οποία κρίθηκαν οργανικά υπεράριθμοι.

Συνημμένα:

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021

 Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς της Β’ Αθήνας, ότι οι εμβολιασμοί με τα αδιάθετα εμβόλια έχουν ξεκινήσει από την Τρίτη 6 Απριλίου με τους γεννηθέντες από 01/01/1962 και μετά. Ως εκ τούτου, όσοι έχουν γεννηθεί νωρίτερα, μπορούν  να κλείνουν τα ραντεβού τους για εμβολιασμό από την ψηφιακή πλατφόρμα του Υπουργείου Υγείας.

Μετά από συνεννόηση  της ομάδας Συντονισμού Εμβολιασμών της Β’ Αθήνας με τα εμβολιαστικά κέντρα, οι εκπαιδευτικοί θα ειδοποιούνται απευθείας από τα εμβολιαστικά κέντρα στο κινητό τους τηλέφωνο και θα ενημερώνονται για τη διαδικασία και το ραντεβού του εμβολιασμού. 

Επιπλέον σας ενημερώνουμε, ότι καθημερινά στο τέλος της ημέρας στις ιστοσελίδες της Α’/θμιας και της Β’/θμιας της Β’ Αθήνας, θα αναγράφεται η ημερομηνία γέννησης του τελευταίου εμβολιασθέντα.

                                                                        Η Ομάδα Συντονισμού Εμβολιασμών Β' Αθήνας

Εμβολιασμός εκπαιδευτικών με αδιάθετες δόσεις εμβολίων σε Εμβολιαστικά Κέντρα

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021

 Σας κοινοποιούμε την εγκύκλιο σχετικά με «Εμβολιασμό εκπαιδευτικών με αδιάθετες δόσεις εμβολίων σε Εμβολιαστικά Κέντρα».

Επιπλέον σας διευκρινίζουμε τα εξής:

  1. Οι υπεύθυνες δηλώσεις που συμπληρώνονται απ΄ τους Εκπαιδευτικούς αποστέλλονται κατά κύριο λόγο με e-mail στο σχολείο και παραμένουν σε αυτό.
  2. Οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων αποστέλλουν τα απαιτούμενα στοιχεία (με excel) των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών στη Δ/νση Εκπ/σης ώστε να καταρτιστεί ο σχετικός κατάλογος από την Ομάδα Συντονισμού Εμβολιασμών.
  3. Η διαδικασία της κατάρτισης του τελικού καταλόγου θα πρέπει να έχει  ολοκληρωθεί άμεσα (το αργότερο έως αύριο Τρίτη 30/3/2021 το πρωί).
  4. Η ενεργοποίηση της διαδικασίας ειδοποίησης των Εκπαιδευτικών για τις δόσεις των εμβολίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 31/3/2021.

 Για να δείτε την  εγκύκλιο, πατήστε εδώ.

 Για να κατεβάσετε τον ενδεικτικό πίνακα, πατήστε εδώ.

 Για να κατεβάσετε την υπεύθυνη δήλωση, πατήστε εδώ.

Αμοιβαίες Μεταθέσεις 2020-2021

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021

 Σας κοινοποιούμε το έντυπο για υποβολή αιτήσεων Αμοιβαίας Μετάθεσης για το σχολικό έτος 2020-2021.

Για τις Αμοιβαίες Μεταθέσεις ισχύουν τα αναφερόμενα στο Μέρος 3ο, Κεφ. Β. της με αριθμ. 149629/Ε2/03-11-2020 (ΑΔΑ: ΨΘ2Θ46ΜΤΛΗ-6ΕΩ)  εγκυκλίου Μεταθέσεων για το έτος 2020-2021.

Οι εκπ/κοί που πληρούν τις προϋποθέσεις, όπως ορίζονται στην ανωτέρω εγκύκλιο, δύνανται να υποβάλουν αίτηση για αμοιβαία μετάθεση έως και 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων. 

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης στην Διεύθυνση ΠΕ Β' Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021

 Σας ανακοινώνουμε τους πίνακες των μετατιθέμενων εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας έτους 2021 σύμφωνα με τις Αρ. Πρωτ.:33908/Ε2/26-3-2021 και Αρ. Πρωτ.: 33922/Ε2/26-3-2021 Αποφάσεις της Υπουργού Παιδείας.

Οι μετατιθέμενοι θα παρουσιαστούν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας με τη λήξη του διδακτικού έτους. Σε ότι αφορά τις οριστικές τοποθετήσεις τους σε οργανικά κενά των σχολείων της περιοχής μας (πίνακες οργανικών κενών, δηλώσεις προτίμησης κ.λ.π.) παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να παρακολουθούν τακτικά την ιστοσελίδα μας για την ενημέρωσή τους.

Μήνυμα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021

 Σας κοινοποιούμε το μήνυμα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκης Κεραμέως για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου.

 

“25η Μαρτίου”: 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821
Μήνυμα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως


Η φετινή 200ή επέτειος από την Επανάσταση του 1821 αποτελεί ένα σπουδαίο ορόσημο για να
γνωρίσουμε βαθύτερα την πολυδιάστατη και συναρπαστική της ιστορία, τους πρωταγωνιστές της και
τα οράματά τους, όλα εκείνα τα γεγονότα που οδήγησαν στην οικοδόμηση μίας ελεύθερης, σύγχρονης
και δημοκρατικής χώρας.
Πρόκειται, πρωτίστως, για τον αγώνα της εθνικής απελευθέρωσης από τον οθωμανικό ζυγό ενός
λαού που μάχεται για τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους, στο όνομα μιας διακριτής εθνικής
ταυτότητας.
Αλλά και για έναν αγώνα που υπερασπίζεται δημοκρατικές και φιλελεύθερες αξίες. Στα
Συντάγματα της Επανάστασης αποτυπώνεται ξεκάθαρα η έγνοια και μέριμνα των αγωνιστών του ’21
για τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και τις πολιτικές ελευθερίες. Γι’ αυτό και τα Συντάγματα της
Ελληνικής Επανάστασης θεωρούνται από τα πιο φιλελεύθερα της εποχής, αποτελώντας σαφή
απόδειξη μιας κοινωνίας που, μαζί με την ελευθερία, διεκδικεί κι ένα σύγχρονο κράτος δικαίου.
Συνιστά όμως και μια επανάσταση με ευρωπαϊκή διάσταση. Δεν αποτελεί δηλαδή απλώς μια
τοπική εξέγερση στο εσωτερικό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπως πολλές άλλες στο παρελθόν,
αλλά εξελίσσεται γρήγορα σε ένα μείζονος ενδιαφέροντος γεγονός που εμπλέκει άμεσα τις Μεγάλες
Δυνάμεις διπλωματικά, οικονομικά και στρατιωτικά. Ένα πρωτόγνωρο και επιτυχημένο εν τέλει
εγχείρημα, που ενισχύει την άνοδο των εθνικών κρατών στην Ευρώπη. Οι επαναστατημένοι Έλληνες
επιτυγχάνουν έτσι την αναγνώριση του ανεξάρτητου ελληνικού κράτους το 1830.
Η ιστορία της Επανάστασης περιλαμβάνει πάμπολλα ηρωικά γεγονότα αυταπάρνησης και
ανιδιοτελούς φιλοπατρίας, ιδίως αν σκεφτεί κανείς ότι οι επαναστατημένοι πληθυσμοί, που είχαν
απέναντί τους μια ολόκληρη αυτοκρατορία με στρατιωτική υπεροχή, ήταν πολύ λιγότεροι, με
περιορισμένη στρατιωτική οργάνωση και με πενιχρά υλικά μέσα σε σχέση με το μέγεθος του
εγχειρήματος. Περιλαμβάνει, παράλληλα, και εσωτερικές διενέξεις και διχασμούς. Αναμφίβολα, όμως,
η Επανάσταση του 1821 συνιστά μια ιστορία επιτυχίας που συνεχίζεται έως και σήμερα με οδηγό τις
αξίες που πρώτοι οραματίστηκαν και διεκδίκησαν οι τολμηροί μας πρόγονοι: της ελευθερίας, της
δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της πίστης στην ατομική προκοπή και στη συλλογική
πρόοδο.
Σήμερα, εμείς οι Έλληνες, σε καιρούς με μεγάλες αν και πολύ διαφορετικές δυσκολίες,
διαθέτουμε την ωριμότητα να διδαχθούμε από το παρελθόν, αλλά και την αυτοπεποίθηση να
αναμετρηθούμε με τις προκλήσεις του μέλλοντος. Και εμπνεόμαστε και αντλούμε δύναμη από το
μεγαλειώδες παράδειγμα της Επανάστασης του 1821 που οδήγησε στη δημιουργία του ανεξάρτητου
και σύγχρονου ελληνικού κράτους, το οποίο εδραίωσε γρήγορα τον κοινοβουλευτισμό, μεγάλωσε
εδαφικά και αναπτύχθηκε οικονομικά, καταφέρνοντας τελικά να ενταχθεί στα πιο προηγμένα και
δημοκρατικά κράτη του κόσμου.


                                                                                   Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ
                                                                            ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
                                                                                 ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

 

Διευκρίνιση για την εγκύκλιο πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων μετάθεσης μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) σχολικού έτους 2020-2021

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021

  Σας κοινοποιούμε διευκρίνιση για την εγκύκλιο πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων μετάθεσης μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) σχολικού έτους 2020-2021.

Για να δείτε τη διευκρίνιση για την εγκύκλιο, πατήστε εδώ.

Πρόσκληση μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για υποβολή αιτήσεων μετάθεσης σχολικού έτους 2020-2021

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021

  Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 18/3/2021 έως 26/3/2021.
Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 10 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.
Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται οι αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης σε ΣΜΕΑΕ των μεταταγμένων (ΦΕΚ 1891/Γ΄/23-11-2020) εντός της περιοχής μετάταξής τους και όσων ακόμα είναι στη διάθεση των ΠΥΣΕΕΠ καθώς και οι αιτήσεις βελτίωσης θέσης εντός της ίδιας περιοχής από ΣΜΕΑΕ σε ΣΜΕΑΕ, χωρίς να αναγράφονται προτιμήσεις συγκεκριμένων ΣΜΕΑΕ.

Περισσότερα Άρθρα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)