Joomla Free Template by FatCow Hosting

Προσωρινές τοπoθετήσεις υπεραρίθμων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70 - ΠΕ60 - ΠΕ06 - ΠΕ11 Γενικής Αγωγής της Διεύθυνσης ΠΕ Β' Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας ανακοινώνουμε, σύμφωνα με την αριθμ.14/25-7-2022 Πράξη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, τους πίνακες των προσωρινών τοποθετήσεων υπεραρίθμων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70 - ΠΕ60 - ΠΕ06 - ΠΕ11 Γενικής Αγωγής της Διεύθυνσης Π.Ε. Β’ Αθήνας.

Ανακοινοποίηση στο ορθό - Προκήρυξη διαδικασίας κατάταξης υποψήφιων εκπαιδευτικών ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) για πλήρωση κενών θέσεων θητείας στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και τα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

  Σας γνωστοποιούμε, την ανακοινοποίηση στο ορθό της προκήρυξης διαδικασίας κατάταξης υποψήφιων εκπαιδευτικών ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) για πλήρωση κενών θέσεων θητείας στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και τα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος 2022-2023 με σειρά προτεραιότητας κατά κλάδο και ειδικότητα ως προς:

α. τις κενές θέσεις των κάτωθι σχολείων:
1. Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής
2. Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Μακεδονίας
3. 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Μαγνησίας
4. 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Σύρου

β. Διόρθωση Συνημμένων (ως προς τον αριθμό Παραρτημάτων)

γ. Προσθήκη πίνακα κενών Ειδικού Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου

Προκήρυξη διαδικασίας κατάταξης υποψήφιων εκπαιδευτικών ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) για πλήρωση κενών θέσεων θητείας στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και τα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος 2022-2023 με σειρά προτεραιότητας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Η Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) αναρτά την αριθμ 112/ΔΕΠΠΣ/11-7-2022 «Προκήρυξη διαδικασίας κατάταξης υποψήφιων εκπαιδευτικών ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) για πλήρωση κενών θέσεων θητείας στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και τα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος 2022-2023 με σειρά προτεραιότητας κατά κλάδο και ειδικότητα» (ΑΔΑ:624Η46ΜΤΛΗ-7ΓΟ) και καλεί τους εκπαιδευτικούς της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν τουλάχιστον πενταετή διδακτική υπηρεσία σε σχολική μονάδα και επιθυμούν να τοποθετηθούν με θητεία σε θέσεις εκπαιδευτικών των Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ.:

α) της οικείας βαθμίδας αα) της Π.Δ.Ε. στην οποία οι ίδιοι υπάγονται ή αβ) σε Π.Δ.Ε. της επιλογής τους, εφόσον δεν λειτουργούν Π.Σ. ή ΠΕΙ.Σ. της οικείας βαθμίδας στην Π.Δ.Ε. στην οποία υπάγονται και

β) διαφορετικής βαθμίδας, στην περίπτωση που η προκηρυσσόμενη θέση είναι κοινής ειδικότητας, βα) στην Π.Δ.Ε. στην οποία υπάγονται ή ββ) σε Π.Δ.Ε. της επιλογής τους, εφόσον στην Π.Δ.Ε. στην οποία υπάγονται δεν λειτουργεί Π.Σ. ή ΠΕΙ.Σ. της βαθμίδας υποψηφιότητάς τους και  

γ) της περιοχής διορισμού τους στην περίπτωση που έχουν διοριστεί κατά το σχολ. έτος 2021-2022,

να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/epaggelmaties-ekpaideuses/aitese-ekpaideutikou-gia-theteia-se-protupa-kai-peiramatika-skholeia

 Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από τη Δευτέρα 11/07/2022 έως Κυριακή 17/7/2022 έως τις 23:59.

Συνημμένα:

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ - Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ή Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Σχολεία Κωφών & Τυφλών / Ε.Ε.Ε.Ε.Κ / Σ.Μ.Ε.Α.Ε. για το διδακτικό έτος 2022-2023

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

  Σας κοινοποιούμε τις Υπουργικές Αποφάσεις με τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ή Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Σχολεία Κωφών & Τυφλών / Ε.Ε.Ε.Ε.Κ / Σ.Μ.Ε.Α.Ε. για το διδακτικό έτος 2022-2023.

Η διάρκεια της απόσπασης για τους παραπάνω εκπαιδευτικούς είναι μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2022-2023 και οφείλουν να παρουσιαστούν στην υπηρεσία τους με την έναρξη του διδακτικού έτους, ήτοι 01-09-2022.

Ενημέρωση για αποσπάσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ εντός ΠΥΣΠΕ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

  Παρακαλούμε τα μόνιμα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ περιοχής ευθύνης μας να υποβάλουν αίτηση απόσπασης στις ΣΜΕΑΕ εντός της ιδίας περιοχής μετάθεσης, εφόσον το επιθυμούν.

Οι αιτήσεις τους θα πρέπει να υποβληθούν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αττικής, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο έως την Παρασκευή 22/7/2022. 

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων εκπαιδευτικών των ελληνόφωνων και αγγλόφωνων τμημάτων Πρωτοβάθμιου και Δευτεροβάθμιου Κύκλου του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου για το σχολικό έτος 2022-2023

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Η ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΠΑΙΔΕΊΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΆΤΩΝ καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες που διαθέτουν τα προβλεπόμενα προσόντα να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις ακόλουθες θέσεις:
Α. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
1. Δύο (2) θέσεις ΠΕ Νηπιαγωγών για το αγγλόφωνο τμήμα πλήρους ωραρίου (αναπληρωτές).
2. Τρεις (3) θέσεις ΠΕ Δασκάλων για το αγγλόφωνο τμήμα πλήρους ωραρίου (αναπληρωτές).
3. Μια (1) θέση ΠΕ Μουσικής για το ελληνόφωνο και το αγγλόφωνο τμήμα. Ειδικότερα, πρόκειται για μια θέση αναπληρωτή εκπαιδευτικού πλήρους ωραρίου. Το μάθημα μπορεί να διδαχθεί και από έλληνα εκπαιδευτικό με άριστη γνώση αγγλικής. Σε περίπτωση που αποσπαστεί Έλληνας εκπαιδευτικός με την απαιτούμενη γλωσσομάθεια, δεν θα ισχύσει το συγκεκριμένο κενό.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ Ι.Ε.Κ. ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ καλεί μόνιμους εκπαιδευτικούς της δημόσιας εκπαίδευσης και μόνιμους εκπαιδευτικούς των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας (Γ.Γ.Ε.E.Κ.Δ.Β.Μ.&Ν.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ.), οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου και τους όρους της αριθ. πρωτ. Κ5/76494/21-06-2022 (Β΄ 3199) υπουργικής απόφασης, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής για την πλήρωση θέσεων Υποδιευθυντών δημοσίων Ι.Ε.Κ. αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θητεία τριών (3) σχολικών ετών, στα δημόσια Ι.Ε.Κ. που περιλαμβάνονται στην παρακάτω πρόσκληση.

Ολοκλήρωση και Απολογισμός Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων) Σχολικού Έτους 2021-2022

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022

 Σας κοινοποιούμε το υπ ' αριθμ. 5768/16-06-2022 έγγραφο της Δ.Π.Ε. Β' Αθήνας καθώς και το  Φ.11/160010/Δ7/08-12-2021 έγγραφο του ΥΠΑΙΘ  αναφορικά με την ολοκλήρωση και τον απολογισμό Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων) Σχολικού Έτους 2021-2022»

Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ/ΕΒΠ με τη λήξη του διδακτικού έτους 2021-2022

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Με τη λήξη του διδακτικού έτους  2021-2022 ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και το Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. αρμοδιότητάς μας, ότι:

  • Οι εκπαιδευτικοί καθώς και το Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π  που υπηρετούσαν κατά το διδακτικό έτος 2021-2022 στη σχολική μονάδα της οργανικής τους θέσης, δεν θα κάνουν ανάληψη υπηρεσίας την Τρίτη 21-6-2022.
  • Οι εκπαιδευτικοί καθώς και το Ε.Ε.Π  και Ε.Β.Π  που είχαν αποσπαστεί από την σχολική μονάδα της οργανικής τους θέσης σε άλλη σχολική μονάδα εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας θα αναλάβουν υπηρεσία στη σχολική μονάδα της οργανικής τους θέσης την Τρίτη 21-6-2022 σε συνεννόηση με τον Διευθυντή / Προϊστάμενο της σχολικής μονάδας οργανικής τους.
  • Οι εκπαιδευτικοί καθώς και το Ε.Ε.Π  και Ε.Β.Π  που είχαν αποσπαστεί από την σχολική μονάδα της οργανικής τους θέσης  σε άλλο Π.Υ.Σ.Π.Ε. μπορούν να κάνουν ανάληψη υπηρεσίας με έκδοση υπεύθυνης δήλωσης μέσω της πλατφόρμας gov.gr και την αποστολή της στη Διεύθυνσή μας την Τρίτη 21-6-2022.
  • Οι εκπαιδευτικοί καθώς και το Ε.Ε.Π  και Ε.Β.Π  που μετατέθηκαν εντός περιοχής μετάθεσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας ( βελτίωση θέσης ) ή  τοποθετήθηκαν οριστικά σε σχολικές μονάδες, μετά από μετάθεση από άλλο Π.Υ.Σ.Π.Ε., θα αναλάβουν υπηρεσία στην νέα οργανική τους θέση την Τρίτη 21-6-2022. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό ( για όσους εκπαιδευτικούς μετατέθηκαν από άλλο Π.Υ.Σ.Π.Ε. ) τότε μπορούν να κάνουν ανάληψη υπηρεσίας με έκδοση υπεύθυνης δήλωσης μέσω της πλατφόρμας gov.gr και την αποστολή της στη Διεύθυνσή μας.
  • Οι εκπαιδευτικοί που παρέμειναν στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας επειδή παραμένουν έως την λήξη του σχολικού έτους (31-08-2022) στη σχολική μονάδα τοποθέτησής τους δεν θα κάνουν αναφορά ανάληψης υπηρεσίας την Τρίτη 21-6-2022.
  • Οι εκπαιδευτικοί καθώς και το  Ε.Ε.Π  και Ε.Β.Π  οι οποίοι βρίσκονται σε άδεια κύησης, λοχείας, ανατροφής παιδιού ή οποιασδήποτε άλλης μορφής αδείας θα κάνουν ανάληψη υπηρεσίας με έκδοση υπεύθυνης δήλωσης μέσω της πλατφόρμας gov.gr και την αποστολή της στη Διεύθυνσή μας, την Τρίτη 21-6-2022.
  • Οι εκπαιδευτικοί καθώς και το Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π που υπηρετούν με απόσπαση σε υπηρεσίες και φορείς έως 31-08- 2022, θα κάνουν ανάληψη υπηρεσίας στις σχολικές τους μονάδες την 1η Σεπτεμβρίου 2022.

 

Υπενθυμιστικό έγγραφο για τον συντονισμό ενεργειών εν όψει του νέου, τριετούς διαγωνισμού (2022-2025) μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δημόσιων σχολείων Περιφέρειας Αττικής

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 20 Μαϊος 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Στο πλαίσιο του νέου διαγωνισμού μεταφοράς μαθητών δημοσίων σχολείων που αφορά τα επόμενα τρία (3) σχολικά έτη(2022-2023, 2023-2024 και 2024-2025), παρακαλούμε για τα εξής:
Α. Οι Διευθύντριες/Διευθυντές-Προϊσταμένες/Προϊστάμενοι των σχολείων που είναι ήδη ενταγμένα στο πρόγραμμα μεταφοράς μαθητών, να επικαιροποιήσουν έως τις 03/06/2022, εάν απαιτείται, τις καταχωρήσεις των υφιστάμενων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-student ή να εισάγουν τυχόν νέα δρομολόγια. Εξυπακούεται ότι σχολεία που έχουν ήδη επικαιροποιήσει τις καταχωρήσεις τους ή/και δεν έχουν εν τω μεταξύ προκύψει νέα δεδομένα, δεν απαιτείται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια.
Β. Για σχολεία που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα μεταφοράς μαθητών για πρώτη φορά, παρακαλούμε όπως οι Διευθύντριες/Διευθυντές τους προβούν το συντομότερο δυνατό στις ενέργειες που περιγράφονται μέσα στην εγκύκλιο.

Για να δείτε την εγκύκλιο, πατήστε εδώ.

Περισσότερα Άρθρα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)