Joomla Free Template by FatCow Hosting

ekdiloseis4

espa icon2016

PARAITHSEIS ICON

 ORIA SXOLEIWN

 

Ενδεικτικά Υλοποιημένα Προγράμματα Αγωγής Υγείας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Ε υ α γ γ ε λ ί α Σ ι α φ α ρ ί κ α

(210.6012774 και 6976606060, email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

 

Ενδεικτικά Σχέδια Συμμετοχής σε Προγράμματα Α.Υ. Ανακοινώσεις Σχετικές με την Αγωγή Υγείας Προσεχώς: Υλικό για τη Στήριξη των Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας

Προσεχώς: Ενδεικτικά Προγράμματα Αγωγής Υγείας

Ενδεικτικά Σχέδια

Συμμετοχής

σε Προγράμματα

Αγωγής Υγείας

Ανακοινώσεις -

Εγκύκλιοι

Ημερίδες - Συνέδρια

Αγωγής Υγείας

Υλικό για τη Στήριξη

των Προγραμμάτων

Αγωγής Υγείας

Ενδεικτικά Υλοποιημένα

Προγράμματα

Αγωγής Υγείας

 

 

 

Ψυχική Υγεία - Διαπροσωπικές Σχέσεις

 

Μετάβαση - Δραστηριότητες

 

Στοματική Υγιεινή


Συναισθηματική Αγωγή

 

Μαθαίνω να μην Καπνίζω Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στο ιστολόγιο του 5ου Δ.Σ. Χολαργού

ΠΟΛΥΜΕΣΑ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

 

 

 

 

                ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

 

 

                    ΗΧΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

 

 

                         ΒΙΝΤΕΟ

 

Μήνυμα Διευθυντή προς τους Υποψήφιους Δ/ντές Σχολικών Μονάδων Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2011
Γράφτηκε από τον/την το Δ/ντή Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

 

Αγαπητές Συναδέλφισσες,

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Επιτρέψτε μας, με σεβασμό στην προσφορά, το έργο, τη διαδρομή, το επιστημονικό κύρος και την κοινωνική δράση καθεμιάς και καθενός ξεχωριστά, από εσάς που συμμετέχετε στη διαδικασία επιλογής Δ/ντριών και Δ/ντών του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας, να ευχηθούμε ως Συμβούλιο Επιλογής Ειδικής Σύνθεσης, καλή επιτυχία.

 

Στη δασκάλα, στο δάσκαλο της τάξης οφείλουμε όλοι την αναγνώριση και την καταξίωση που δικαιωματικά τους ανήκει. Η διαδικασία επιλογής που ξεκίνησε με την αποτύπωση των μετρήσιμων μορίων και προχωρά στη συνέντευξη που ξεκινά αύριο, πρέπει να υπηρετήσει αυτό το σκοπό, να ενισχύσει το κύρος του εκπαιδευτικού και να αποδείξει στην πράξη, τη διαφάνεια και την ισονομία προς όλους.

 

Γνωρίζω την ένταση και την πίεση των ημερών που υπάρχει σε κάθε υποψήφια και υποψήφιο, την κατανοώ απόλυτα και ξέρω ότι προέρχεται από την ατομική ευθύνη, την υπευθυνότητα και τη συνέπεια που μας χαρακτηρίζει και μας ξεχωρίζει ως κλάδο.

 

Θέλω να σας διαβεβαιώσω, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι το Συμβούλιο Επιλογής θα διασφαλίσει αυτά για τα οποία η πολιτεία μας εμπιστεύθηκε: σεβασμό σε κάθε υποψήφιο, αντικειμενικότητα και διαφάνεια στην κρίση, τυπικότητα στη διαδικασία, εφαρμογή της νομοθεσίας.

 

Όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα κατανόησης, συναδελφικότητας και αλληλεγγύης, θέλω να πιστεύω ότι θα λειτουργήσουν θετικά για όλους και θα μας δώσουν τη δυνατότητα, το δικαίωμα και την ικανοποίηση, να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία με τον τρόπο που όλοι προσδοκούμε: αξιοκρατικά, αντικειμενικά και ισότιμα για όλους.

 

Σε αυτές τις επιλογές, γίνονται τομές ως προς τη διαδικασία πολύ σημαντικές και τις οποίες όλοι κατά καιρούς επισημαίναμε και εντοπίζαμε ως κύριες αιτίες αμφισβήτησης. Ενιαία θεματολογία ερωτήσεων από τράπεζα θεμάτων, μαγνητοφώνηση της συνέντευξης και δήλωση προτίμησης των σχολείων μετά την ανακοίνωση του τελικού αξιολογικού πίνακα.

 

Θέλω να σας πω μέσα από την καρδιά μου ότι νιώθω εξαιρετική τιμή, μεγάλη καταξίωση και τεράστια ευθύνη ως Πρόεδρος του Συμβουλίου Επιλογής.

 

Για μένα, από την αρχή της διαδικασίας επιλογής, η δέσμευση,  συνεχίζει να υπάρχει και  δυναμώνει καθημερινά. Θέλω να μπορώ να σας κοιτώ στα μάτια και μετά το πέρας των διαδικασιών.

 

Νιώθω ότι, το συμβούλιο με το αυξημένο κύρος που διαθέτει και όλοι εσείς που συμμετέχετε στη διαδικασία , μπορούμε από κοινού, να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην ενίσχυση της αξιοπιστίας των οργάνων, στην περιθωριοποίηση των «ημετέρων» που αναγκάζουν κάποιους να αδικούνται κατάφωρα, και στην ενίσχυση της αντικειμενικότητας και της διαφάνειας.

 

Αυτό διδάσκουμε στους μαθητές μας, αυτό έχει ανάγκη η κοινωνία μας, αυτό μας αξίζει ως δάσκαλοι να κάνουμε στην πράξη, για να έχουμε δικαίωμα στην ελπίδα. 

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

Με εκτίμηση

 

                                                                          Ο Πρόεδρος  

 

                                                                       Πάρις  Βεντήρης

Σχολικές Δραστηριότητες - Καινοτόμες Δράσεις

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

 

Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας:

 

 

Αγωγή Υγείας

Ε υ α γ γ ε λ ί α  Σ ι α φ α ρ ί κ α

(Τηλ. 210.6392249 και email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. Β΄ΑΘΗΝΑΣ

 

(ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ)

 

 

 

Περιβαλλοντική Εκπαίδευση


Δ η μ ή τ ρ η ς   Γ κ ό τ ζ ο ς

(Τηλ. 210.6080303 και email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Καινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής ΕκπαίδευσηςΠρογράμματα εκπαιδευτικών

 

 

 

Πολιτιστικά Θέματα

 

Ε λ έ ν η   Κ α τ σ ο ύ φ η

(Τηλ. 210.6080303 και email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ


Ιστολόγιο Πολιτιστικών Θεμάτων 2012-2013 Παλαιότερες Ανακοινώσεις Πολιτιστικών Θεμάτων

(Τα έργα φιλοτεχνήθηκαν από τις κ. Λήδα Βαρβαρούση και κ. Νικόλ Κάπαρη)

Πληροφορίες Ιστοτόπου

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Σκοπός - Χρήση Ιστοτόπου

 

Ο νέος ιστότοπος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο και χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης και επικοινωνίας με την εκπαιδευτική κοινότητα της Β΄ Αθήνας. 

 

Ειδικότερα, μέσω του παρόντος ιστοτόπου, μπορείτε να πληροφορηθείτε για:

 

 Τα σημαντικά μηνύματα που απευθύνει ο Διευθυντής Εκπαίδευσης προς τους Εκπαιδευτικούς, τους Διευθυντές και τους Προϊσταμένους Γραφείων,

 Την κυκλοφορία νέων προκηρύξεων,

 Το περιεχόμενο εγκυκλίων και ανακοινώσεων διαφόρων εκπαιδευτικών φορέων και της ίδιας της Διεύθυνσης,

 Τη διοργάνωση συνεδρίων, ημερίδων και σεμιναρίων επιμόρφωσης εκπαιδευτικών,

 Θέματα που αφορούν στα Γραφεία Α/θμιας Εκπ/σης Β? Αθήνας και στα Σχολεία που ανήκουν στην αρμοδιότητα της Διεύθυνσης (σχολικές μονάδες Αγίας Παρασκευής και Χολαργού),

 Τις αποφάσεις του Π.Υ.Σ.Π.Ε.,

 Τις δράσεις των τμημάτων Καινοτόμων Δραστηριοτήτων: Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων,

 Τον προγραμματισμό διαφόρων εκδηλώσεων και γεγονότων (μέσω του ημερολογίου του ιστοτόπου), 

 Νέα από το χώρο της Α/θμιας Εκπ/σης γενικότερα.

 

 

Ακόμη, μπορείτε να επικοινωνείτε με το προσωπικό της Διεύθυνσης:

 

 Χρησιμοποιώντας τον τηλεφωνικό κατάλογο, τον αριθμό fax και την ηλεκτρονική διεύθυνση που διατίθενται στο Ένθεμα 'Διεύθυνση', επιλέγοντας από το μενού 'Επικοινωνία', την επιλογή 'Τηλέφωνο-Fax-Email',

 Χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα επικοινωνίας που διατίθεται στο Ένθεμα 'Διεύθυνση' επιλέγοντας από το μενού 'Επικοινωνία', την επιλογή 'Αποστολή Μηνυμάτων-Αρχείων', για να αποστείλετε κάποιο προσωπικό σας μήνυμα ή αρχείο,

 Μεταβαίνοντας οι ίδιοι στο χώρο της Διεύθυνσης, συμβουλευόμενοι το βοηθητικό διαδραστικό χάρτη, που διατίθεται στο ένθεμα 'Διεύθυνση' στην επιλογή 'Η Διεύθυνση'.

 

 

 

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη Ιστοτόπου

 

Ο ιστότοπός μας αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας το λογισμικό ανοικτού κώδικα Joomla! εκδ. 3.2. το οποίο διατίθεται σύμφωνα με την Άδεια GNU/GPL.

 

Αν κατά την περιήγηση σας εντοπίσετε κάποιες δυσλειτουργίες, μπορείτε να μας το γνωρίσετε 1) στέλνοντάς μας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή 2) συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που διατίθεται από το ένθεμα 'Διεύθυνση', επιλέγοντας από το μενού 'Επικοινωνία', την επιλογή 'Αποστολή Μηνυμάτων-Αρχείων'.

Copyright Διεύθυνσης - Σχεδιασμός

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2011

Copyright © 2010 Διεύθυνση Π.Ε. Β' Αθήνας.
Σχεδιασμός: Βεντήρης Π. - Λουλουδάκης Κ. - Σκιάς Δ. - Κονταξάκη Σ.

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΦΜ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ:

Εισαγωγή

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Video - Test

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010