Joomla Free Template by FatCow Hosting

Μήνυμα Διεύθυνσης ΠΕ Β' Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019

 Φτάσαμε στο τέλος μιας ακόμα σχολικής χρονιάς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους αυτούς που συντέλεσαν και φέτος στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων της Διεύθυνσής μας: Τους εκπαιδευτικούς, που με αφοσίωση και αίσθημα ευθύνης προσέρχονται στα σχολεία μας, για να διδάξουν, να  καθοδηγήσουν και να  εμψυχώσουν  τους μαθητές μας. Τους διοικητικούς υπαλλήλους, που καθένας και καθεμιά από το πόστο τους δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να λειτουργεί η υπηρεσία μας με τρόπο ανθρώπινο και αποτελεσματικό. Τους γονείς και κηδεμόνες που συνεργάζονται με τους εκπαιδευτικούς για το καλό των παιδιών μας. Κυρίως όμως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε μαθητές και μαθήτριες, τα παιδιά μας, για χάρη των οποίων προσπαθούμε όλοι να επιτύχουμε το καλύτερο.

Με αισθήματα συγκίνησης αποχαιρετούμε τα μεγαλύτερα παιδιά μας που ανοίγουν τα φτερά τους για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, και καλωσορίζουμε τα μικρότερα μαθητούδια μας, της Α? Δημοτικού, αλλά και του Νηπιαγωγείου. Κυρίως καλωσορίζουμε τα προνήπια, που για πρώτη χρονιά φέτος γίνονται υποχρεωτικά δεκτά στους οκτώ από τους δώδεκα Δήμους της Διεύθυνσής μας, και διαβεβαιώνουμε πως από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή λειτουργία των σχολικών μονάδων της περιοχής ευθύνης μας.

Για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε τους συνεργάτες και συνοδοιπόρους σε όλη αυτή την προσπάθεια, και ευχόμαστε ολόψυχα το καλοκαίρι να αποτελέσει περίοδο ξεκούρασης και ανανέωσης, αλλά και απολογισμού και προγραμματισμού για ένα ακόμα παραγωγικό και δημιουργικό νέο σχολικό έτος.

Καλές διακοπές, καλό καλοκαίρι.

Από την Διεύθυνση Π.Ε. Αθήνας

Ψηφοφορία Ετεροδημοτών

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019

 Παρακαλούμε ενημερωθείτε   από το σχετικό έγγραφο, πατώντας  εδώ.

Διαδικασία διαγραφών- αποδεσμεύσεων από το πληροφοριακό σύστημα MySchool

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

 Παρακαλούμε να διαβάσετε το συνημμένο έγγραφο του ΥΠΠΕΘ σχετικά με την ενεργοποίηση της διαδικασίας διαγραφών - αποδεσμεύσεων στο Myschool. Εφιστούμε την προσοχή στο ότι η διαγραφή μαθητών πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟ σε περιπτώσεις διπλοεγγραφών ή εγγραφών σε λάθος σχολική χρονιά. Αν, δηλαδή, έχετε γράψει κατά λάθος παιδιά στη χρονιά 2018-2019, ενώ έπρεπε να τα γράψετε στη χρονιά 2019-2020, μπορείτε να τα διαγράψετε τώρα.

 

 Παρακαλούμε ενημερωθείτε   από το σχετικό έγγραφο, πατώντας  εδώ.

Αναστολή υπηρεσιακών μεταβολών

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

 Παρακαλούμε ενημερωθείτε   από το σχετικό έγγραφο, πατώντας  εδώ.

Ανάληψη υπηρεσίας μετατιθέμενων εκπαιδευτικών και τελούντων στη διάθεση της Διεύθυνσης ΠΕ Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

  Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί και όσοι βρίσκονται στη διάθεση της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας (οι οποίοι δεν έχουν οργανική θέση σε σχολική μονάδα) οφείλουν να προσέλθουν αυτοπροσώπως, την Παρασκευή 21-6-2019, στο 6ο Δ.Σ. Αμαρουσίου (Καραολή 1 ? Μαρούσι, τηλ. 210-6818264), μεταξύ 9:00 π.μ και 12:00, προκειμένου να κάνουν αναφορά ανάληψης υπηρεσίας.

Για να δείτε το έγγραφο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β' Αθήνας πατήστε εδώ.

Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

 Για λόγους διευκόλυνσης των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που είτε είναι αποσπασμένοι σε άλλο ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, είτε βρίσκονται σε άδεια κύησης, λοχείας ή ανατροφής παιδιού, παρακαλούμε η ανάληψη υπηρεσίας στην οργανική τους θέση με τη λήξη του διδακτικού έτους 2018-2019 να γίνεται δεκτή με αποστολή υπεύθυνης δήλωσης μέσω τηλεομοιοτυπίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία στη συνέχεια πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Ενημερωτική εγκύκλιος του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

  Ενόψει της διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 (Π.Δ. 56/2019, Α΄ 97), σας γνωρίζουμε τα εξής:

Α. Αναστολή προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών
Β. Ανάκληση και απαγόρευση χορήγησης κανονικών αδειών
Γ. Διευκολύνσεις υπαλλήλων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Eγκύκλιες Οδηγίες για τον ορισμό Διευθυντών, Προϊσταμένων και Υποδιευθυντών ιδιωτικών σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, σχολικού έτους 2019-2020

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
  Με την παρούσα εγκύκλιο γνωστοποιούνται οι διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας που ρυθμίζουν το αντικείμενο θέματος (Α. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ), αναφέρονται οι τυπικές προϋποθέσεις και τα κωλύματα ορισμού των στελεχών εκπαίδευσης (Διευθυντών, Προϊσταμένων και Υποδιευθυντών) των ιδιωτικών σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (Β. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ και ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ) και προσδιορίζεται η διοικητική διαδικασία ορισμού αυτών των στελεχών εκπαίδευσης από τα κατά τόπο αρμόδια ατομικά και συλλογικά όργανα του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (Γ. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΡΙΣΜΟΥ), κατόπιν σχετικής πρότασης των ιδιοκτητών ή των νομίμων εκπροσώπων των ιδιωτικών σχολικών μονάδων. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ανακοίνωση μοριακών πινάκων μετατεθέντων και αιτούντων βελτίωσης και οριστικής τοποθέτησης κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ05, ΠΕ07, ΠΕ86, ΠΕ79.01

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

 Σας ανακοινώνουμε τους πίνακες με το σύνολο των μορίων μετάθεσης των εκπαιδευτικών:

  • που ήρθαν με μετάθεση στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας
  • που βρίσκονται στη διάθεση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας
  • που ζητούν βελτίωση θέσης

χωρίς να συνυπολογιστούν στο σύνολο μορίων τα μόρια εντοπιότητας και τα μόρια συνυπηρέτησης τα οποία θα ληφθούν υπόψη κατά τη διαδικασία τοποθετήσεων.

Επισυναπτόμενο:

  Μοριακός πίνακας εκπαιδευτικών που αιτούνται βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση

ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020.

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

 Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν, για σοβαρούς λόγους, να αποσπασθούν κατά το διδακτικό έτος 2019-2020 από τη σχολική μονάδα που ανήκουν οργανικά σε λειτουργικό κενό άλλης σχολικής μονάδας της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας να υποβάλουν αίτηση στην υπηρεσία μας μέχρι 20-8-2019 στο κεντρικό mail της Διεύθυνσης (οι εκπαιδευτικοί θα φροντίσουν να ενημερωθούν για τον αριθμ. πρωτ. εισερχομένου εγγράφου).

Οι εκπαιδευτικοί που έχουν υποβάλει αίτηση ? δήλωση για μετάθεση ? οριστική τοποθέτηση εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. θα υποβάλουν αίτηση απόσπασης μετά τη λήξη της διαδικασίας των μεταθέσεων - τοποθετήσεων 2019.

Επισημαίνουμε ότι η απόσπαση από τη Γενική στην Ειδική Αγωγή διενεργείται σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 56623 / Ε2 / 10-4-2019 εγκύκλιο αποσπάσεων, μόνο μέσω του ΟΠΣΥΔ.

Περισσότερα Άρθρα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)