Joomla Free Template by FatCow Hosting

Προσωρινές Τοποθετήσεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών κλ.ΠΕ60-Νηπιαγωγών

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Διευθυντής Π.Ε. Β' Αθήνας, μετά τη σημερινή συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ, ανακοινώνει τις προσωρινές τοποθετήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ60-Νηπιαγωγών. Παρακαλούνται οι εν λόγω εκπαιδευτικοί να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία αύριο, Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις σχολικές μονάδες που αναγράφονται στον πίνακα.

 

Επισυναπτόμενα:

Προσωρινές Τοποθετήσεις Αναπληρωτών Εκπ/κών κλ.ΠΕ60

Προσωρινές Τοποθετήσεις Αποσπασμένων Εκπαιδευτικών κλ.ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Διευθυντής Π.Ε. Β' Αθήνας, μετά τη σημερινή συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ, ανακοινώνει τις προσωρινές τοποθετήσεις των αποσπασμένων εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας για την κάλυψη των αναγκών του πρωινού προγράμματος και τη συμπλήρωση του ολοημέρου προγράμματος (πίνακας 1 ) και για την κάλυψη των αναγκών του ολοήμερου προγράμματος και τη συμπλήρωση του πρωινού (πίνακας 2 ). Παρακαλούνται οι εν λόγω εκπαιδευτικοί να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία αύριο, Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις σχολικές μονάδες που αναγράφονται στους πίνακες.

Προσωρινές Τοποθετήσεις Λειτουργικά Υπεράριθμων Εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ70-Δασκάλων

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Διευθυντής Π.Ε. Β' Αθήνας, μετά τη σημερινή συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ, ανακοινώνει τις προσωρινές τοποθετήσεις των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ70-Δασκάλων. Παρακαλούνται οι εν λόγω εκπαιδευτικοί να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία αύριο, Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις σχολικές μονάδες που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα.

 

Επισυναπτόμενα:

Προσωρινές Τοποθετήσεις Λειτουργικά Υπεράριθμων Εκπ/κών ΠΕ70

Προσωρινές Τοποθετήσεις Αποσπασμένων Εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ07-Γερμανικής Γλώσσας, ΠΕ08-Εικαστικών, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, ΠΕ16-Μουσικής, ΠΕ19-20-Πληροφορικής και ΠΕ32-Θεατρικής Αγωγής

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Διευθυντής Π.Ε. Β' Αθήνας, μετά τη σημερινή συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ, ανακοινώνει τις προσωρινές τοποθετήσεις των αποσπασμένων εκπαιδευτικών από άλλα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ κλ. ΠΕ07-Γερμανικής Γλώσσας, ΠΕ08-Εικαστικών, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, ΠΕ16-Μουσικής, ΠΕ19-20-Πληροφορικής και ΠΕ32-Θεατρικής Αγωγής. Παρακαλούνται οι εν λόγω εκπαιδευτικοί να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις σχολικές μονάδες που αναγράφονται στους παρακάτω πίνακες.

 

Επισυναπτόμενα:

Προσωρινές Τοποθετήσεις Αποσπασμένων Εκπ/κών κλ.ΠΕ07

Προσωρινές Τοποθετήσεις Αποσπασμένων Εκπ/κών κλ.ΠΕ08

Προσωρινές Τοποθετήσεις Αποσπασμένων Εκπ/κών κλ.ΠΕ11

Προσωρινές Τοποθετήσεις Αποσπασμένων Εκπ/κών κλ.ΠΕ16

Προσωρινές Τοποθετήσεις Αποσπασμένων Εκπ/κών κλ.ΠΕ19-20

Προσωρινές Τοποθετήσεις Αποσπασμένων Εκπ/κών κλ.ΠΕ32

Πρόσκληση Διευθυντών - Διευθυντριών Σχολικών Μονάδων Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας σε Συνάντηση Εργασίας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2014

Καλούνται οι Δ/ντές-ντριες των Δημοτικών Σχολείων της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας σε συνάντηση εργασίας με το Δ/ντή Π.Ε. Β' Αθήνας, την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11:30 στα γραφεία της Δ/νσης (Σαντορίνης και Ανάφης 4, Νέο Ηράκλειο).

Πρόσκληση λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών ειδικότητας ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΩΝ για δήλωση υπεραριθμίας και προτίμησης σχολικών μονάδων για προσωρινή τοποθέτηση εντός του ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας για το Σχολικό Έτος 2014-2015

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2014

Με το έγγραφο υπ' αριθ. πρωτ. 10855/5-9-2014 , το ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας, λαμβάνοντας υπόψη:

1. τη μη λειτουργία των παρακάτω σχ. μονάδων:

? 12ο Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής

? 2ο Δ.Σ. Πεντέλης

? 3ο Δ.Σ. Λυκόβρυσης

? 2ο Δ.Σ. Εκάλης ? Ζάννειο

 

2. το μαθητικό δυναμικό και το εκπ/κό προσωπικό όλων των Δημοτικών Σχολείων που λειτουργούν σύμφωνα με τα στοιχεία του myschool, τα οποία ενημερώνονται με ευθύνη των Διευθυντών-ντριών των Σχ. Μονάδων,

οριστικοποίησε τις κατά σχολείο λειτουργικές υπεραριθμίες (Πίνακας 1 ) και τα λειτουργικά κενά (Πίνακας 2 ), και καλεί τους εκπαιδευτικούς ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων που ανήκουν οργανικά στις σχολικές μονάδες που δεν λειτουργούν και σε αυτές που αναγράφονται στον Πίνακα 1, εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλουν δήλωση υπεραριθμίας και προτίμησης σχολικών μονάδων, ώστε να τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα σε σχολικές μονάδες της Π.Ε. Β? Αθήνας, για το σχολικό έτος 2014-2015.

 

Εφόσον δεν υπάρχουν δηλώσεις θετικής υπεραριθμίας στη σχολική τους μονάδα, με ευθύνη των Δ/ντών-ντριών και με βάση το Π.Δ.50/96 όπως τροποποιήθηκε ή συμπληρώθηκε από το Π.Δ.100/97, κρίνονται ως υπεράριθμοι και ενημερώνονται κατά σειρά οι τελευταίοι τοποθετηθέντες εκπαιδευτικοί προκειμένου να αποστείλουν εντός της ημέρας δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων.

 

Επισημαίνουμε ότι:

 

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα συμπληρώσουν τη δήλωση (Έντυπο 3 ή Έντυπο 4 ) και θα την αποστείλουν με φαξ στο 210-2771324, σήμερα, Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, μέχρι τις 14.00.

Σύμφωνα με το Π.Δ.50/96 όπως τροποποιήθηκε ή συμπληρώθηκε από το Π.Δ.100/97 από όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να κριθούν ως υπεράριθμοι, χαρακτηρίζονται υπεράριθμοι αυτοί που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο αριθμό μονάδων μετάθεσης και τοποθετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα με βάση τις δηλώσεις προτίμησής τους.

Οι λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί διατηρούν την οργανική τους θέση.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμβουλευτούν συνημμένα τον πίνακα με τα λειτουργικά κενά (Πίνακας 2). Τονίζουμε όμως ότι μπορούν να δηλώσουν και σχολικές μονάδες στις οποίες δεν εμφανίζονται κενές λειτουργικές θέσεις, καθώς ενδέχεται να προκύψουν από άδειες που θα κατατεθούν στην υπηρεσία μας.

Παρακαλούνται οι Δ/ντές-ντριες των σχολικών μονάδων να επικαιροποιούν τα στοιχεία των τμημάτων και των αδειών των εκπαιδευτικών ανελλιπώς σε καθημερινή βάση στην πλατφόρμα καταγραφής myschool.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι προσωρινές τοποθετήσεις των παραπάνω εκπαιδευτικών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας το συντομότερο δυνατό.

 

Πίνακες - Έντυπα:

1. Πίνακας Σχολικών Μονάδων με Λειτουργικές Υπεραριθμίες (Πίνακας 1 )

2. Πίνακας με Σχολικές Μονάδες που παρουσιάζουν λειτουργικά κενά (Πίνακας 2 )

3. Έντυπο 3- Θετικής Δήλωσης Λειτουργικής Υπεραριθμίας-Προσωρινής Τοποθέτησης - ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ (Έντυπο 3 )

4. Έντυπο 4- Δήλωσης Προσωρινής Τοποθέτησης - ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (Έντυπο 4 )

Πρόσκληση Αποσπασμένων Εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ70-Δασκάλων

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλ.ΠΕ70-Δασκάλων που είναι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ στο ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας να προσέλθουν αύριο, Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 9:30 στα γραφεία της Δ/νσης (Σαντορίνης και Ανάφης 4, Νέο Ηράκλειο), προκειμένου να ενημερωθούν για τα λειτουργικά κενά σε επίπεδο περιφέρειας.

Aποσπασμένοι Εκπαιδευτικοί από άλλα ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ κλ. ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ16 και ΠΕ19-20 που δεν έχουν υποβάλει δήλωση προσωρινής τοποθέτησης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης, κ. Πάρις Βεντήρης, και το Τμήμα Μηχανογράφησης σας ενημερώνουν ότι  οι εκπαιδευτικοί κλ. ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ16 και ΠΕ19-20 που είναι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ και δεν έχουν αποστείλει Δήλωση Προτίμησης Σχολικών Μονάδων μέσω της ειδικής φόρμας, αναγράφονται στον επισυναπτόμενο πίνακα. Ακόμα, σας υπενθυμίζουν ότι οι αναφερόμενοι εκπαιδευτικοί πρέπει να υποβάλουν τη δήλωση αυτή μέχρι αύριο, Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014, και ώρα 09:00 προκειμένου να συνεδριάσει το ΠΥΣΠΕ για τις προσωρινές τους τοποθετήσεις.

 

Επισυναπτόμενα:

Εκπαιδευτικοί που δεν έχουν υποβάλει δήλωση

Κοινοποίηση Εγγράφου της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Αττικής σχετικά με τις Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014

Σας κοινοποιούμε το υπ'αριθμ. πρωτ. Φ.11.3/10877/2-9-14 έγγραφο της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Αττικής, σύμφωνα με το οποίο παρακαλούνται όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να αποσπαστούν για το διδακτικό έτος 2014-2015 σε μία από τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Β΄ Πειραιά, Δυτικής Αττικής και Ανατολικής Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 31 του Νόμου 3848/2010 (ΦΕΚ 71/τ.Α΄/19-5-2010), να υποβάλουν σχετική αίτηση στη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν έως την Τετάρτη 3/9/2014 και ώρα 14.00, δηλώνοντας την περιοχή όπου επιθυμούν να αποσπαστούν.

Πρόσκληση προς Εκπαιδευτικούς κλ. ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας, κλ. ΠΕ07-Γερμανικής Γλώσσας, κλ.ΠΕ11 - Φυσικής Αγωγής, κλ. ΠΕ16-Μουσικής, κλ.ΠΕ19-20-Πληροφορικής και κλ.ΠΕ32-Θεατρικής Αγωγής Αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΠΕ-ΠΥΣΔΕ για Δήλωση Προσωρινής Τοποθέτησης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014

Καλούνται οι  παρακάτω εκπαιδευτικοί:

  • κλ. ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ
  • κλ. ΠΕ07-Γερμανικής Γλώσσας αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ
  • κλ. ΠΕ08-Εικαστικών αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ
  • κλ. ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ
  • κλ. ΠΕ16-Μουσικής αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ
  • κλ. ΠΕ19-20-Πληροφορικής αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ και
  • κλ. ΠΕ32-Θεατρικής Αγωγής αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ
να υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων για προσωρινή τοποθέτηση από σήμερα, ημέρα Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι και ΑΥΡΙΟ, ημέρα Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 (έως 16:00).

Η υποβολή των δηλώσεων τοποθέτησης θα γίνει αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη φόρμα που διατίθεται για το σκοπό αυτό στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

 

Διευκρινίζουμε ότι όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να δηλώσουν ομάδες σχολείων σε κάθε επιλογή τους θα επιλέγουν όλα τα σχολεία που περιλάμβάνει η εκάστοτε ομάδα.

Όσοι εκπιδευτικοί είναι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ και έχουν υποβάλει δήλωση προτίμησης (Πρόσκληση 28 Αυγούστου 2014), μπορούν να υποβάλουν εκ νέου δήλωση εφόσον το επιθυμούν.

 

 

Επισυναπτόμενα:

Πίνακας Λειτουργικών Κενών κλ. ΠΕ06 - Αγγλικής Γλώσσας

Πίνακας Λειτουργικών Κενών κλ. ΠΕ07 - Γερμανικής Γλώσσας

Πίνακας Λειτουργικών Κενών κλ. ΠΕ08 - Εικαστικών

Πίνακας Λειτουργικών Κενών κλ. ΠΕ11- Φυσικής Αγωγής

Πίνακας Λειτουργικών Κενών κλ. ΠΕ16-Μουσικής

Πίνακας Λειτουργικών Κενών κλ. ΠΕ19-20-Πληροφορικής

Πίνακας Λειτουργικών Κενών κλ. ΠΕ32-Θεατρικής Αγωγής

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)