Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. 34.1/25/5145/14-06-2016

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016
neo Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.34.1/1/6437/23-08-2016, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

Μήνυμα απερχόμενου Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Αγαπητές μου συναδέλφισσες και αγαπητοί μου συνάδελφοι,

Με μεγάλη συγκίνηση αποχαιρετώ τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας και όλους τους ανθρώπους που με συντρόφεψαν σε αυτό το σύντομο αλλά αξιομνημόνευτο ταξίδι. Η θητεία μου ως Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Β’ Αθήνας είναι μια από τις πιο αξιόλογες εμπειρίες μου αλλά και ένα πολύτιμο μάθημα ζωής που θα με συνοδεύει για πάντα.

Αποχωρώντας από τη θέση αυτή, θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την ευκαιρία να ολοκληρώσω την επαγγελματική πορεία μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και που με υποστηρίξατε στην προσπάθειά μου να προσφέρω τις βέλτιστες υπηρεσίες στην εκπαιδευτική κοινότητα της Β΄Αθήνας.

Στόχος μας ήταν η δημιουργία μιας εκπαιδευτικής κατάστασης που επικεντρώνεται στις ανάγκες των μαθητών, προάγει τη μάθηση αλλά και τη συναισθηματική τους ανάπτυξη, μέσα σε ένα σύγχρονο και δημιουργικό σχολείο και σε κλίμα αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης, αλληλοσεβασμού και κυρίως αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ εκπαιδευτικών και γονέων. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση της εκπαιδευτικής ηγεσίας και της διοίκησης των σχολικών μονάδων σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όπου η χώρα μας δίνει ένα σημαντικό αγώνα επιβίωσης σε εξαιρετικά δυσμενείς οικονομικές συνθήκες.

Μαζί με τις/ους Σχολικούς Συμβούλους, τις/ους Υπευθύνους των Καινοτόμων Δράσεων, τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων, τις Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων, τους Διοικητικούς Υπαλλήλους και τους αποσπασμένους Εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσής μας, τα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, τους Αιρετούς μας (Κατερίνα Λεμπέση-Ντίνο Βρυώνη, Νίκο Παπασπύρο-Μάγια Σταυροπούλου) και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας, ακολούθησα ένα κοινό όραμα για αποτελεσματικά σχολεία με έργα και πρωτοπόρες δράσεις, με σχεδιασμό, προγραμματισμό και οργάνωση που προάγει καλές εκπαιδευτικές πρακτικές και αναβαθμίζει την παρεχόμενη γνώση στα σχολεία.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω  όλους αυτούς τους ανεκτίμητους συνεργάτες για την αμέριστη στήριξη που μου πρόσφεραν, την υπομονή και επιμονή τους καθώς και την αφοσίωσή τους στο κοινό μας όραμα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις δύο υπέροχες Προϊστάμενες, την κ. Β. Καραμπά (Διοικητικών Θεμάτων) και την κ. Αικ. Παπαγιάννη (Εκπαιδευτικών Θεμάτων) για την αγαστή συνεργασία και την ουσιαστική προσφορά τους στην άρτια οργάνωση των Τμημάτων της Διεύθυνσής μας. Ευχαριστώ επίσης τον Αναπληρωτή Διευθυντή Εκπαίδευσης, τον κ. Αρ. Νάτση, που υπήρξε συνεργάτης στον καθημερινό αγώνα μου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Τέλος ευχαριστώ θερμά τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων μας: «Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου», Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Περικλής» και Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης» Η συνεργασία μας υπήρξε καθόλα άψογη στηριζόμενη στην αλληλοεκτίμηση και στον αλληλοσεβασμό.

Αποχωρώ με τη βεβαιότητα ότι η επιτυχής προσπάθειά μας, που στηρίχθηκε και στην εξαιρετική κληρονομιά που μας παρέδωσε ο πρώην Διευθυντής Εκπαίδευσης, ο κ. Π. Βεντήρης, θα συνεχιστεί κυρίως χάρη στη δική σας βοήθεια απέναντι στο δύσκολο έργο της Διοίκησης. Η άριστη λειτουργία των σχολείων μας και η δημιουργία ενός κλίματος συνεργασίας και διαλόγου με τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους εμπλεκόμενους κοινωνικούς φορείς θα συνεχίσει να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα της Διεύθυνσής μας.

Καλωσορίζω θερμότατα το νέο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας κ. Αθανάσιο Ανδρώνη (φίλο από τα πρώτα χρόνια της εκπαιδευτικής μας καριέρας) και έχω τη σιγουριά ότι θα αξιοποιήσει στο έπακρο τη διοικητική εμπειρία μας και θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην ποιοτική αναβάθμιση της λειτουργίας των σχολείων μας.

Καθώς έφθασα στο τέλος της επαγγελματικής μου πορείας ως στέλεχος εκπαίδευσης αλλά και ως εκπαιδευτικός, αναλογίζομαι ότι οι καλύτερες στιγμές μου είναι συνδεδεμένες με το χαμόγελο και τις γλυκές κουβέντες των μικρών μου μαθητών αλλά και με την εκτίμηση, την αποδοχή και την αγάπη των συναδέλφων.

Σας αποχαιρετώ κρατώντας μόνο αυτές τις στιγμές που θα με συνοδεύουν για πάντα και εύχομαι σε όλους σας να συνεχίσετε να εργάζεστε με ζήλο και δημιουργικότητα για να εμφυσήσετε την αγάπη για τη μόρφωση και την παιδεία στους μαθητές μας.

Σας ευχαριστώ!

Γιάννης Ζιάραγκας

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. 34.1/25/5145/14-06-2016

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.34.1/25/5145/14-06-2016, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

Ενημέρωση για την παραλαβή των Ατομικών Δελτιών Κατάταξης

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της Π.Ε. Β΄ Αθήνας οι οποίοι κατά την εκτύπωση του Α.Δ.Κ.Υ. τους παρατήρησαν ότι αποτυπώνεται μονο η πληροφορία για την κατοχή διδακτορικού διπλώματος ενώ οι ιδιοι κατέχουν και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, να μη προβαίνουν στην εκτύπωση και παράδοση του Α.Δ.Κ.Υ. τους, διότι θα εκδοθεί ενημερωμένη έκδοση αυτών των δελτίων μέχρι αύριο το μεσημέρι. Μετα την ανάρτηση των ενημερωμένων Α.Δ.Κ.Υ. οι εν λόγω εκπαιδευτικοί θα πρέπει να τα εκτυπώσουν και να τα παραδώσουν στον Διευθυντή της σχολικής μονάδας που υπηρετουν ακολουθώντας τις αρχικές οδηγίες.

Να σημειωθεί οτι η συγκεκριμένη παράλειψη δεν επηρεάζει την κατάταξη του υπαλλήλου ούτε τα οικονομικά στοιχεία όπως αυτά αποτυπώνονται στο τρέχον Α.Δ.Κ.Υ.

Όσοι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί δεν ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία ακολουθούν κανονικά τις αρχικές οδηγίες.

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. 34.1/24/4622/31-5-2016

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.34.1/24/4622/31-5-2016, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. 34.1/23/4592/27-5-2016

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 30 Μαϊος 2016
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.34.1/23/4592/27-5-2016, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. 34.1/22/4290/18-5-2016

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 30 Μαϊος 2016
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.34.1/22/4290/18-5-2016, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. 34.1/20/3367/18-4-2016

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.34.1/20/3367/18-4-2016, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. 34.1/19/2910/4-4-2016

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 05 Απριλίου 2016
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.34.1/19/2910/4-4-2016, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. 34.1/18/2543/21-3-2016

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.34.1/18/2543/21-3-2016, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

Πρόσκληση σε συνάντηση εργασίας

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας καλεί τους Διευθυντές/Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων σε συνάντηση εργασίας με θέμα την εύρυθμη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας (Ανάφης και Αγίων Αποστόλων, Νέο Ηράκλειο).

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

  Ο Διευθυντής Διεύθυνσης

                                                              Ιωάννης Β. Ζιάραγκας                                                             

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/17/2220/10-3-2016

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.34.1/17/2220/10-3-2016, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

Προσωποποιημένη πληροφόρηση μισθοδοτούμενων μέσω Ενιαίας Αρχής Πληρωμών

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016

Σας πληροφορούμε ότι η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών έθεσε σε λειτουργία την Υπηρεσία Προσωποποιημένης Πληροφόρησης Μισθοδοτούμενων Δημοσίου η οποία απευθύνεται σε Μισθοδοτούμενους ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ του Δημοσίου που έχουν πιστοποιηθεί από το TAXISnet και παρουσιάζει τα στοιχεία μισθοδοσίας όπως παραδίδονται από τους κατά τόπους εκκαθαριστές στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

Η πρόσβαση στην εφαρμογή μπορεί να γίνει είτε μέσω της ιστοσελίδας της Γ.Γ.Π.Σ. είτε μέσω του σχετικού συνδέσμου που υπάρχει στην ιστοσελίδα στης Διεύθυνσης μας στην Ενότητα «Βαθμολόγιο-Μισθολόγιο».

Σε κάθε περίπτωση για την είσοδό σας στην υπηρεσία είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό TaxisNet.

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/16/1533/22-2-2016

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.34.1/16/1533/22-2-2016, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

Πρόσκληση Διευθυντή Διεύθυνσης

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Τη Δευτέρα 1/2/2016 και ώρα 12 π.μ θα κόψουμε την πίτα στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας. Με ευχές για καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και έμπνευση στο έργο μας, σας περιμένουμε να μοιραστούμε μέσα από τη δύναμη της ομάδας το ξεκίνημα του 2016 και τη νέα πορεία!!!!!!!!

Συναδελφικά
  Ο Διευθυντής Διεύθυνσης
                                                              Πάρις Βεντήρης                                                              

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)