Joomla Free Template by FatCow Hosting

Θερινό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα - Εικαστικό Εργαστήρι στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τεκμηρίωσης και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου και η Νομισματική Συλλογή της Alpha Bank, στο πλαίσιο της Περιοδικής Σπονδυλωτής Έκθεσης, με τίτλο «ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑ», οργανώνει θερινά εκπαιδευτικά προγράμματα-εικαστικά εργαστήρια με τίτλο: "Σαν το νόμισμα κυλήσει, μύθος θε ν? αρχινίσει?". Τα προγράμματα θα διαρκέσουν από την 28η Ιουνίου έως και την 5η Αυγούστου 2011 και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών. Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό Δελτίο Τύπου .

Σχολική Γιορτή του 12ου Δ.Σ. Χαλανδρίου

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Πατήστε για μεγέθυνση της Πρόσκλησης Το 12ο Δ.Σ. Χαλανδρίου σας προσκαλεί στην καλοκαιρινή εκδήλωση του σχολείου, την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στις 19:30, Ιωαννίνων και Ταϋγέτου, στο Χαλάνδρι.

Εκδήλωση με Κεντρικό Θέμα «ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» από το 10ο Δ.Σ. Ν. Ιωνίας

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 07 Ιουνίου 2011

Πατήστε για μεγέθυνσηΟι μαθητές του 10ου Δημ. Σχολείου Ν. Ιωνίας αποχαιρετούν τη σχολική χρονιά με μουσική χορό και τραγούδι. Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης: «ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 και ώρα 19:30 στο σχολείο τους.

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2011

Στη πλατεία Χαλανδρίου και στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης των παιδιών για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, πραγματοποιήθηκε μια πολύ ωραία εκδήλωση από τα παιδιά των σχολείων της Δ/νσης που ζωγράφισαν για το περιβάλλον. Η συνεργασία της Περιφέρειας Βόρειου Τομέα με τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Κων/νο Μανιάτη και της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, γίνεται πράξη με σημαντικές πρωτοβουλίες. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν και στις Υπεύθυνες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ/νσης που οργάνωσαν την εκδήλωση, κ. Χατζημιχαήλ Μαριάννα και κ. Καινούργιου Σοφία.

Περισσότερα: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Εκδήλωση «Μια Πόλη Μαγική» από το 14ο Δημοτικό Χαλανδρίου

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2011

Πατήστε για μεγέθυνση της ΠρόσκλησηςΗ Διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 14ου Δημοτικού Χαλανδρίου σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Μια πόλη μαγική» την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 8:15μμ, Θησέως και Ευριπίδου, στο Χαλάνδρι.

Πρόσκληση στο Κηποθέατρο Παπάγου από το 1ο Δ.Σ. Παπάγου

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011

Πατήστε για μεγέθυνση της ΠρόσκλησηςΤο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου αποχαιρετά τη σχολική χρονιά με θέατρο, μουσική και χορό, στο Κηποθέατρο Παπάγου, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011, ώρα 20:00Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης πατώντας εδώ...

Αναβολή Ημερίδας Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011

Η προγραμματιζόμενη για τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 ημερίδα για τις υποστηρικτικές δομές (ΚΠΕ, ΚΕΣΥΠ, ... ) που διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση

ΚΠΕ Έδεσσας - Πρόσκληση Συμμετοχής Φεστιβάλ, Ιούνιος 2011

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 25 Μαϊος 2011

Ενημερωθείτε από τα συνημμένα αρχεία, σχετικά με τις δράσεις του ΚΠΕ Έδεσσας κατά το μήνα Ιούνιο:

 Πρόσκληση συμμετοχής Φεστιβάλ, Ιούνιος 2011

 Αίτηση συμμετοχής στο Φεστιβάλ, Ιούνιος 2011

Πρόσκληση σε Απολογιστική Ημερίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 22 Μαϊος 2011

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, κ. Ιωάννης Κουμέντος, καλεί τους υπεύθυνους Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Καλλιτεχνικών Αγώνων και Πολιτιστικών Θεμάτων, καθώς και το προσωπικό των ΚΕΣΥΠ και ΚΠΕ να παραστούν στην Ημερίδα που διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις 6 Ιουνίου 2011 στην αίθουσα Γαλάτεια Σαράντη του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, με θέμα τον απολογισμό της σχολικής χρονιάς 2010-11, με βάση το έργο που συντελέστηκε από τις εν λόγω υποστηρικτικές δομές εκπαίδευσης Αττικής. Ενημερωθείτε από το σχετικό έγγραφο με αριθμ. πρωτ. Φ41/8741/18-05-2011 .

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Συμμετοχής Σχολείων στον Εορτασμό για την Ημέρα Περιβάλλοντος

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 20 Μαϊος 2011

Η Διεύθυνση Π.Ε. της Β΄ Αθήνας, για τον εορτασμό της Ημέρας Περιβάλλοντος, συνδιοργανώνει με τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Κώστα Μανιάτη, δράσεις με τους μαθητές των σχολείων της Διεύθυνσής μας. Διαβάστε περισσότερα στη σχετική Εγκύκλιο  και δηλώστε συμμετοχή στις Υπεύθυνες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Β΄Αθήνας, στα τηλέφωνα 210-6005253, 6942619970, 6972037890, μέχρι την 31 Μαΐου 2011.

Περισσότερα Άρθρα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)