Joomla Free Template by FatCow Hosting

«Παραμύθι χωρίς όνομα »

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Οι μαθήτριες και οι μαθητές της ΣΤ τάξης (1ο τμήμα) του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Ψυχικού

σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε

μια διασκευή του θεατρικού έργου του

Ι. Καμπανέλλη

«Παραμύθι χωρίς όνομα »

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Ώρα 7:15μ.μ.

Θέατρο Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών

Ψυχάρη 10, Νέο Ψυχικό

 afisa

Δείτε την αφίσα εδώ.

Δείτε την πρόσκληση εδώ.

Ενημερωτική συνάντηση με θέμα: "Οι μαθησιακές - γλωσσικές δυσκολίες των παιδιών μας στο σχολείο. Ο ρόλος της οικογένειας."

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017

Σας κοινοποιούμε την ανακοίνωση των 6ου–7ου–9ου Νηπ. και  7ου–10ου Δημ. Σχολ. Χαλανδρίου για την απογευματινή ενημερωτική συγκέντρωση που θα γίνει την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στις 6:30 μ.μ. στα σχολεία αυτά, με θέμα "Οι μαθησιακές - γλωσσικές δυσκολίες των παιδιών μας στο σχολείο. Ο ρόλος της οικογένειας."

Δείτε την ανακοίνωση εδώ.

 

Και πάλι? Ρουά ? Ματ στη Νέα Ιωνία

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας συγχαίρουν την ομάδα σκακιού του Σχολείου, που έλαβε την 2η θέση στο Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αττικής και πήρε πανάξια την πρόκριση για τον τελικό στο Σκακιστικό Πρωτάθλημα των Δημοτικών Σχολείων όλης της Αττικής, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση των τελευταίων χρόνων.

 

SKAKI

 

3η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Σας ενημερώνουμε ότι, η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.) και το Παράρτημα Π.Ε.ΚΑ.Π. Στερεάς Ελλάδας διοργανώνουν σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική με έδρα τη Λαμία (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής με έδρα τη Λαμία (Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας) και το Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού με έδρα τη Χαλκίδα (Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας) το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής, με θέμα:

«Η Πληροφορική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση – Σύγχρονες Διδακτικές Προσεγγίσεις».

Το συνέδριο θα διεξαχθεί από 5 έως 7 Μαΐου 2017 στην πόλη της Χαλκίδας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και υπό την ευγενική υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Πρόσκληση σε εκδήλωση

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016

Σας κοινοποιούμε την παρακάτω πρόσκληση εκ μέρους του κ. Γιαννίκα Αθανάσιου, σχολικού συμβούλου της 24ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Ατικής.

Πρόσκληση σε ομιλία

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016
Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, την Τρίτη 24 Μαϊου στις 18.30, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου ομιλία από τον ψυχαναλυτή – ψυχοθεραπευτή ομότιμο Καθηγητή «Ψυχολογίας της επικοινωνίας» του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Κλήμη Ναυρίδη με θέμα «Σχολικός εκφοβισμός»

Θεατρική Παράσταση

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 17 Μαϊος 2016

Οι μαθητές του Ε2 τμήματος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ψυχικού σας προσκαλούν στη θεατρική τους παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του William Shakespeare, την Πέμπτη 19 Μαΐου και ώρα 19:30, αιθ. Εκδηλώσεων 1ου Δ.Σ. Ν. Ψυχικού.

Επισυναπτόμενα:

Πρόσκληση

Αφίσα

Βραδιά Ποίησης

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Η Στ' Τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Ψυχικού σας προσκαλεί στη Βραδιά Ποίησης, την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 στις 19:00, Αμφιθέατρο Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών, Ψυχάρη10, Ν. Ψυχικό.

 

5η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 08 Απριλίου 2016

Σας ενημερώνουμε ότι, η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.) και το Παράρτημα Π.Ε.ΚΑ.Π. Πελοποννήσου, διοργανώνουν, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών και Τμήμα Κοινωνικής & Εκπαιδευτικής Πολιτικής) και το Τ.Ε.Ι, Πελοποννήσου (Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής), το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής, με θέμα:

«Η Πληροφορική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση – Ρόλος και Εφαρμογές».

Το συνέδριο θα διεξαχθεί από 15 έως 17 Απριλίου 2016 στην πόλη του Άργους και του Ναυπλίου και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτ. 23281/Δ2/11-2-2016).

Βράβευση Σχολείου Β΄ΑΘήνας στο 8ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών «Πάμε Σινεμά;»

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016

Το Σάββατο 26 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η απονομή βραβείων του 8ου Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών «Πάμε Σινεμά;» στην Ελληνοαμερικανική Ένωση. Συμμετείχαν 23 σχολεία από όλη την Ελλάδα. Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου πήρε το 3ο Βραβείο καλύτερης ταινίας με την ταινία "Η Διήμερη".

Τρία σχολεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β' Αθήνας (2ο Δ. Σχ. Ηρακλείου, 9ο Δ. Σχ. Αμαρουσίου και τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια "Μάνεσης") πήραν τα τρία από τα έξι βραβεία στο 8ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών «Πάμε Σινεμά;».

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)