Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Ανακοίνωση του Τμήματος Οικονομικών

Κατηγορία: Ενημέρωση Διευθυντών/ντριών & Προϊσταμένων - ΟΑΕΔ
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους/τις κ. Διευθυντές/τριες των Δημοτικών Σχολείων και τις κ. Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων που απασχολούν εργαζόμενους του κοινωφελούς προγράμματος ΟΑΕΔ να αποστείλουν το ταχύτερο δυνατό στο Γραφείο της Δ/νσης ΠΕ Β? Αθήνας το πρωτότυπο παρουσιολόγιο Ιανουαρίου.

 

Η υπηρεσία μας θα διαβιβάσει τους φακέλους στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ που είναι ο υπεύθυνος φορέας για τις πληρωμές. Γι? αυτό παρακαλούμε τους/τις κ. Διευθυντές/τριες και τις κ. προϊσταμένες να ενημερώσουν τους εργαζόμενους να μην επικοινωνούν με τη Διεύθυνση για το θέμα αυτό καθώς είναι αδύνατο να απαντηθούν τα σχετικά ερωτήματα. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερωθούν από την ιστοσελίδα μας με νέα ανακοίνωση.

 

Ευχαριστούμε πολύ.

Επιστολή του Δ/ντή Π.Ε. Β΄Αθήνας προς Διευθυντές για Κοινωφελή Εργασία

Κατηγορία: Ενημέρωση Διευθυντών/ντριών & Προϊσταμένων - ΟΑΕΔ
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2014

Αγαπητοί Διευθυντές/ντριες και Προϊσταμένες,

 

Χρονιά πολλά και καλή χρονιά!

Εύχομαι από καρδιάς: υγεία, δύναμη, έμπνευση και αποτελεσματικότητα στο έργο σας. Δίνουμε όλοι μαζί ένα καθημερινό δύσκολο αγώνα σε αντίξοες συνθήκες και σε ένα περιβάλλον απρόβλεπτο και διαρκώς μεταβαλλόμενο. Έχουμε καταφέρει ως Διεύθυνση, για το σύνολο των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της περιοχής ευθύνης μας, να έχουμε πλήρη κάλυψη αναγκών και όπου υπάρχουν κάποιες ελάχιστες ώρες σε κενά ειδικοτήτων αυτά θα καλυφθούν με την ολοκλήρωση της αποδέσμευσης των αποσπασμένων εκπαιδευτικών, τους οποίους και αναμένουμε, τόσο από την Πρωτοβάθμια όσο και από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Αν και στην αρχή του νέου ημερολογιακού έτους, βρισκόμαστε σχεδόν στη μέση της σχολικής χρονιάς έχοντας νέα δεδομένα για την πλειοψηφία των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσής μας. Τα νέα αυτά δεδομένα αφορούν στη στελέχωση των σχολικών μονάδων με ειδικότητες όπως ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, τραπεζοκόμοι, επιστάτες και προσωπικό καθαριότητας.

Περισσότερα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)