Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ενημέρωση αναπληρωτών σχετικά με τα έγγραφα απόλυσης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

  Σας ενημερώνουμε ότι  την Τρίτη  1/7/2020 ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποστολής των εγγράφων απόλυσης των αναπληρωτών. Σε περίπτωση που κάποιος/α αναπληρωτής/ τρια δεν τα έχει λάβει, να ελέγξει την ανεπιθύμητη αλληλογραφία και τον αποστολέα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Εάν δεν υπάρχουν και εκεί τότε να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μετά από επικοινωνία  με το  Ι.Κ.Α  διαπιστώσαμε ότι δεν έχουν οριστικοποιήσει τα ένσημα του Απριλίου  ως όφειλαν. Κατόπιν τούτου θα σας αποσταλούν τις επόμενες ημέρες.

Οριστικός Μοριακός Πίνακας Μόνιμων Μελών ΕΕΠ - ΕΒΠ - Οργανικά κενά σχολικών μονάδων για την τοποθέτηση μελών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. της Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας - Πρόσκληση εκπαιδευτικών για υποβολή δήλωσης τοποθέτησης εφόσον το επιθυμούν

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020

 Σας κοινοποιούμε τον οριστικό μοριακό πίνακα των υποψήφιων ΕΕΠ και ΕΒΠ  μετά τις ενστάσεις που υποβλήθηκαν και την εξέτασή τους από το ΠΥΣΕΕΠ, καθώς και τον πίνακα οργανικών κενών μόνιμων μελών Ε.Ε.Π. - Ε.Β.Π. και καλούμε τους α) νεοδιοριζόμενους  β) μετατασσόμενους  γ) μετατιθέμενους και δ) όσους υπέβαλλαν αίτησης μετάθεσης εντός της ίδιας περιοχής και βαθμίδας να καταθέσουν εκ νέου, εφόσον το επιθυμούν, τη συννημένη  αίτηση- δήλωση οριστικής τοποθέτησης και να την αποστείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  από 30/6/2020 έως και 3/07/2020.     

  Οριστικός Μοριακός Πίνακας Μόνιμων Μελών ΕΕΠ - ΕΒΠ

Οργανικά Κενά σχολικών μονάδων Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας

 Αίτηση - Δήλωση Οριστικής Τοποθέτησης 

 Υπενθυμίζουμε οτι τα μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. τα οποία έχουν διοριστεί με το προσόν την ΕΝΓ ή της γνώσης BRAILLE , τοποθετούνται αποκλειστικά σε σχολεία της αντίστοιχης κατηγορίας , όπως αυτό αποτυπώνεται στο ΦΕΚ διορισμού τους (ΦΕΚ 241/Γ/9-3-2020) .

Οργανικά κενά σχολικών μονάδων για την τοποθέτηση μελών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. της Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας - Πρόσκληση εκπαιδευτικών για υποβολή δήλωσης τοποθέτησης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

 Σας κοινοποιούμε τον τελικό μοριακό πίνακα των υποψήφιων ΕΕΠ και ΕΒΠ  μετά τις ενστάσεις καθώς και τον πίνακα οργανικών κενών μόνιμων μελών Ε.Ε.Π. - Ε.Β.Π. και καλούμε τους α) νεοδιοριζόμενους  β) μετατασσόμενους  γ) μετατιθέμενους και δ) όσους υπέβαλλαν αίτησης μετάθεσης εντός της ίδιας περιοχής και βαθμίδας να κατεβάσουν τη συννημένη  αίτηση- δήλωση οριστικής τοποθέτησης και να την αποστείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  από 26/6/2020 έως και 29/06/2020.     

  Τελικός Μοριακός Πίνακας Μόνιμων Μελών ΕΕΠ - ΕΒΠ

Οργανικά Κενά σχολικών μονάδων Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας

 Αίτηση - Δήλωση Οριστικής Τοποθέτησης 

 Υπενθυμίζουμε οτι τα μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. τα οποία έχουν διοριστεί με το προσόν την ΕΝΓ ή της γνώσης BRAILLE , τοποθετούνται αποκλειστικά σε σχολεία της αντίστοιχης κατηγορίας , όπως αυτό αποτυπώνεται στο ΦΕΚ διορισμού τους (ΦΕΚ 241/Γ/9-3-2020) .

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ70 ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΕ70 & ΠΕ60 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ( β΄ φάση ).

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020

  Σας ανακοινώνουμε, σύμφωνα με την αριθμ. 9/19-6-2020 Πράξη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, τους πίνακες συμπληρωματικών οριστικών τοποθετήσεων (β΄ φάση) κλάδων ΠΕ70 Γενικής Αγωγής και συμπληρωματικών οριστικών τοποθετήσεων ( β΄ φάση ) κλάδων ΠΕ60 και ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής της Διεύθυνσης Π.Ε. Β? Αθήνας.

Οι εκπαιδευτικοί, εφόσον σήμερα περατώθηκε η διαδικασία οριστικών τοποθετήσεων ? μεταθέσεων εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. όλων των κλάδων Π.Ε, έτους 2020, σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 15 του Π.Δ. 50/1996 (Α΄, 45) έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αιτήσεις για διόρθωση τυχόν λαθών ή παραλείψεων στις αποφάσεις του Συμβουλίου εντός πέντε ημερών από αύριο Σάββατο 20-6-2020 μέχρι και την Τετάρτη 24-6-2020 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 Τοποθετήσεις ΠΕ70 Γενικής

 Τοποθετήσεις ΠΕ70 - ΠΕ60 ΕΑΕ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ - ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ60 ΚΑΙ ΠΕ06 ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (α΄ φάση) ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ( Β΄ ΦΑΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ70 ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020

  Ανακοινώνουμε στο ορθό, σύμφωνα με την αριθμ. 8/12-6-2020 Πράξη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, κατόπιν εξέτασης των αιτήσεων θεραπείας των εκπαιδευτικών, τους πίνακες των Μεταθέσεων ? Οριστικών Τοποθετήσεων Εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ60 και ΠΕ06 Γενικής Αγωγής της Διεύθυνσης Π.Ε. Β? Αθήνας

Οι παρακάτω εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70 Γενικής Αγωγής που παραμένουν στη Διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β? Αθήνας μετά τις οριστικές τοποθετήσεις ? μεταθέσεις εντός ( Πράξη 7/5-6-2020 ) μπορούν, αν το επιθυμούν, σύμφωνα με άρθρο 15, παρ. 11, του Π.Δ.50/96 να υποβάλουν συμπληρωματική δήλωση για τοποθέτηση στα εναπομείναντα οργανικά κενά  από Δευτέρα  15 Ιουνίου 2020 έως και Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ. (β? φάση τοποθετήσεων). Οι αιτήσεις θα αποσταλούν μέσω mail στο mixanografisidipevath@gmail.com.

 

Πίνακας εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70 Γενικής Αγωγής που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας μετά τις μεταθέσεις ? τοποθετήσεις  α΄ φάσης

Πίνακας οργανικών κενών κλάδων ΠΕ70 Γενικής Αγωγής μετά τις μεταθέσεις ? τοποθετήσεις  α΄ φάσης 

Αίτηση δήλωσης προτιμήσεων

Επισημαίνουμε ότι, αν και μετά τη β? φάση των τοποθετήσεων παραμείνουν  οργανικά κενά, θα τοποθετηθούν υποχρεωτικά σε αυτά οι  εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας με τα λιγότερα μόρια μετάθεσης, σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. 12 του Π.Δ. 50/96, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 13 του Π.Δ.100/97 και ισχύει.   

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ Ή ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΙΕΠ)

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020

Σας διαβιβάζουμε τα Δελτία Τύπου του Ι.Ε.Π. που αφορούν στην πρόθεσή του να καλύψει θέσεις διοικητικού και επιστημονικού προσωπικού σε συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα, με αποσπάσεις μονίμων εκπαιδευτικών δημόσιας εκπαίδευσης, μαζί με τις αντίστοιχες Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, με τις οποίες καλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων που έχουν τα τυπικά προσόντα, όπως περιγράφονται στις  σχετικές προσκλήσεις, να καταθέσουν αίτηση.

Επισημαίνεται ότι η διάρκεια της απόσπασης είναι τετραετής και οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επισκεφτούν την δικτυακή πύλη e-IEP, (https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php)  από τις 10/6/2020 και ώρα 13:00 έως τις 19/6/2020 και ώρα 13:00.

Συνημμένο 1

Συνημμένο 2

Συνημμένο 3

Συνημμένο 4

Ενημέρωση για τις Μεταθέσεις ? Οριστικές Τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ60 Γενικής και Ειδικής Αγωγής, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ79.01, ΠΕ86

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020

  Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι έχουν ενστάσεις επί του πίνακα μεταθέσεων/οριστικών τοποθετήσεων που ανακοινώθηκε με την υπ. αριθμ. 7/5-6-2020 πράξη του ΠΥΣΠΕ, να αποστείλουν αίτηση θεραπείας στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από σήμερα, Τετάρτη 10, έως και Παρασκευή 12 Ιουνίου και ώρα 12.00.

    Με εκτίμηση,
Δ.Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ  

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΚΩΝ ΚΛ. ΠΕ70,ΠΕ60 ΓΕΝΙΚΗΣ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΠΕ05,ΠΕ06,ΠΕ11,ΠΕ79.01 ΚΑΙ ΠΕ86 ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΠΕ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ (Β΄ΦΑΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ) ΕΚΠΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ60 ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΠΕ70 ΕΙΔΙΚΗΣ

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

  Σας ανακοινώνουμε, σύμφωνα με την αριθμ. 7/ 05-6-2020 Πράξη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, τους πίνακες των Μεταθέσεων ? Οριστικών Τοποθετήσεων Εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ60 Γενικής και Ειδικής Αγωγής καθώς και των κλάδων ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ79.01, ΠΕ86 της Διεύθυνσης Π.Ε. Β? Αθήνας. 

      Οι παρακάτω εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ60-Γενικής Αγωγής και ΠΕ60 και ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής που παραμένουν στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας, μπορούν, αν το επιθυμούν, σύμφωνα με άρθρο 15, παρ. 11, του Π.Δ.50/96 να υποβάλουν συμπληρωματική δήλωση για τοποθέτηση στα εναπομείναντα οργανικά κενά  από Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 έως και Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 και ώρα 10.00 (Β? φάση τοποθετήσεων).Οι αιτήσεις θα αποσταλούν μέσω mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 Πίνακας εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ60 Γενικής Αγωγής που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας μετά τις μεταθέσεις ? τοποθετήσεις α΄ φάσης

 Πίνακας εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ60 & ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας μετά τις μεταθέσεις ? τοποθετήσεις α΄ φάσης 

Επισυναπτόμενα:

Κατάλογος Τοποθετήσεων-Βελτιώσεων ΠΕ60 Γενικής Αγωγής

Κατάλογος Τοποθετήσεων-Βελτιώσεων ΠΕ70 Γενικής Αγωγής

Κατάλογος Τοποθετήσεων-Βελτιώσεων ΠΕ05 Γαλλικών

 Κατάλογος Τοποθετήσεων-Βελτιώσεων ΠΕ06 Αγγλικών

 Κατάλογος Τοποθετήσεων-Βελτιώσεων ΠΕ11

 Κατάλογος Τοποθετήσεων-Βελτιώσεων ΠΕ79.01

 Κατάλογος Τοποθετήσεων-Βελτιώσεων ΠΕ86

Κατάλογος Τοποθετήσεων ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής και ΠΕ60 Ειδικής Αγωγής

Δήλωση Προτίμησης Β' Φάσης

Εναπομείναντα Οργανικά κενά κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων Ειδικής Αγωγής και ΠΕ60-Νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής

 Εναπομείναντα Οργανικά κενά κλάδων ΠΕ60-Νηπιαγωγών Γενικής Αγωγής

Επισημαίνουμε ότι, αν και μετά τη Β? φάση των τοποθετήσεων παραμείνουν οργανικά κενά, θα τοποθετηθούν υποχρεωτικά σε αυτά οι  εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας με τα λιγότερα μόρια μετάθεσης, σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. 12 του Π.Δ. 50/96, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 13 του Π.Δ.100/97.

 

Προετοιμασία επαναλειτουργίας σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ΣΜΕΑΕ

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020

  Ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και των ΣΜΕΑΕ και των δυο βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) και της επανόδου των μαθητών τους, παρακαλείσθε να ενημερώσετε όλους τους Διευθυντές/Προϊσταμένους και τους εκπαιδευτικούς καθώς και τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων, συμπεριλαμβανομένων των ΣΜΕΑΕ α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης αρμοδιότητάς σας, να παρευρίσκονται από την Πέμπτη 28 Μαΐου στις θέσεις όπου υπηρετούν το τρέχον σχολικό έτος για την αναγκαία προετοιμασία λειτουργίας.
   Οι εκπαιδευτικοί που έχουν ανάθεση μαθημάτων στο πρόγραμμα ολοήμερου παρουσιάζονται καθημερινά στο πρωινό πρόγραμμα.     

    Στις 27 Μαΐου λήγει η διάθεση των εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ στα ΚΕΣΥ που είχε πραγματοποιηθεί κατόπιν της με αρ. 51382/ΓΔ4/5.5.2020 εγκυκλίου ΥΠΑΙΘ για το διάστημα αναστολής λειτουργίας των σχολικών τους μονάδων.
   Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν νεότερες ενημερώσεις με λεπτομερείς πληροφορίες και οδηγίες για την ομαλή επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και των ΣΜΕΑΕ.

Για να δείτε την εγκύκλιο πατήστε εδώ.

 

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)