Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ανακοίνωση του Τμήματος Αναπληρωτών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

 Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που έχουν προσληφθεί μέσω της πράξης "Στήριξη Σχολείων με ΕΑΕΠ" ότι στους λογαριασμούς τους έχει πιστωθεί η Εκκαθάριση Μαΐου και η Αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας.

Ανακοίνωση του Τμήματος Αναπληρωτών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που έχουν προσληφθεί μέσω των πράξεων "Υποστήριξη Ολοήμερων Σχολείων" και "ΕΚΟ-Νέο Σχολείο" ότι στους λογαριασμούς τους έχει πιστωθεί η Αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας 2015.

 

Βεβαιώσεις Αποδοχών Εκπαιδευτικών ΕΣΠΑ

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπ/κούς που έχουν προσληφθεί μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, ότι διατέθηκαν προς μεταφόρτωση ή εκτύπωση οι βεβαιώσεις του μηνός Ιουνίου και των αποζημιώσεων μη ληφθείσας αδείας του σχ. έτους 2014-2015 στο σύνδεσμο:

 

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΣΠΑ

Ανακοίνωση του Τμήματος Αναπληρωτών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015
Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που έχουν προσληφθεί μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ ότι πιστώθηκε στο λογαριασμό τους το Έναντι Ιουνίου.

Επιπλέον πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Εξειδικευμένης Εκπαιδευτικής Υποστήριξης τα αναδρομικά για τους μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών.

 

Ολοκλήρωση της Διαδικασίας Παραιτήσεων Εκπαιδευτικών από τη Δ/νση Π.Ε. Β΄Αθήνας

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

Σύμφωνα με το Νόμο 4151/29-4-2013, παρ. 4, άρθ. 1, η αποστολή των φακέλων των υπό παραίτηση εκπαιδευτικών στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και στα Ταμεία, γίνεται εντός προθεσμίας 2 μηνών από τη δημοσίευση του ΦΕΚ λύσης της υπαλληλικής σχέσης. Στη Δ/νσή μας, ΠΡΙΝ ακόμη από τη δημοσίευση του εν λόγω ΦΕΚ, η διαδικασία αποστολής των φακέλων έχει ΉΔΗ ολοκληρωθεί. Επισυνάπτεται για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων η σχετική κατάσταση που εστάλη από τη Δ/νση μας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο Τμήμα Συντάξεων και Οικονομικών της Διεύθυνσής μας, με ευθύνη της κ. Στίκα Στεφανίας, για την γρήγορη ολοκλήρωση της εισαγωγής των δεδομένων συνταξιοδότησης στο λογισμικό σύστημα ΔΑΥΚ και της επιτυχημένης ολοκλήρωσης της διαδικασίας παραιτήσεων των εκπαιδευτικών.

Ο Δ/ντής Π.Ε. Β΄Αθήνας

 

Πάρις Βεντήρης

 

Βεβαιώσεις Αποδοχών Εκπαιδευτικών ΕΣΠΑ

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπ/κούς που έχουν προσληφθεί μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, ότι διατέθηκαν προς μεταφόρτωση ή εκτύπωση οι βεβαιώσεις μισθοδοσίας του μηνός Μαΐου του σχ. έτους 2014-2015 στο σύνδεσμο:

 

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΣΠΑ

 

Απόλυση Αναπληρωτών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015
Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς μας ότι τα έγγραφα απόλυσής τους, θα τους επιδοθούν τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, μετά τις 11:00 π.μ. από τα γραφεία της Διεύθυνσής μας, Αγίων Αποστόλων και Ανάφης, Ν. Ηράκλειο.

check Προσοχή: Το ΕΒΠ και ΕΕΠ θα παραλάβει τα έγγραφα απόλυσης την Τρίτη 23-6-2015 από τα γραφεία της Διεύθυνσης.

 

Βεβαιώσεις Αποδοχών Εκπαιδευτικών ΕΣΠΑ

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 15 Μαϊος 2015

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπ/κούς που έχουν προσληφθεί μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, ότι διατέθηκαν προς μεταφόρτωση ή εκτύπωση οι βεβαιώσεις μισθοδοσίας του μηνός Απριλίου του σχ. έτους 2014-2015 στο σύνδεσμο:

 

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΣΠΑ

 

Ετήσιες Βεβαιώσεις Αποδοχών 2014

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 08 Μαϊος 2015

Ένημερώνουμε τους μόνιμους εκπαιδευτικούς, τους διοικητικούς υπάλληλους και τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς κρατικού προϋπολογισμού της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας ότι οι Βεβαιώσεις Αποδοχών Έτους 2014 έχουν υποβληθεί στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών. Οι αποδοχές και οι φόροι (αναλογούν και παρακρατηθείς) εμφανίζονται ήδη ηλεκτρονικά στο έντυπο δήλωσης Ε1.

 Μπορείτε να εκτυπώσετε τις  Βεβαιώσεις Αποδοχών Έτους 2014  πατώντας στο σύνδεσμο: 

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΤΟΥΣ 2014 

 εισάγοντας τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία : Αρ. Μητρώου, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ και επιλέγοντας τη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας από τη λίστα.

checkΕνημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπ/κούς που έχουν προσληφθεί στη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ, ότι μπορούν να εκτυπώσουν τις ετήσιες βεβαιώσεις αποδοχών έτους 2014 πατώντας στο σύνδεσμο:

ΕΤΗΣΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΣΠΑ

και εισάγοντας το ΑΦΜ σας.

 

Ανακοίνωση του Τμήματος Αναπληρωτών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015
Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπ/κούς ότι σήμερα 27-4-2015 πιστώθηκε στο λογαριασμό τους το Έναντι Απριλίου.

 

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)