Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Ανακοινοποίηση - Ορισμός ορίων σχολικών περιφερειών των Νηπιαγωγείων και Ειδικών Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, σχολικού έτους 2020 ? 2021

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 12 Μαϊος 2020

 Ανακοινοποιούμε την Απόφαση ορισμού των ορίων σχολικών περιφερειών των Νηπιαγωγείων και Ειδικών Νηπιαγωγείων της  Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, σχολικού έτους  2020 ? 2021 ως προς τα όρια του 5ου Νηπιαγωγείου Πεύκης.

Ορισμός ορίων σχολικών περιφερειών των Νηπιαγωγείων και Ειδικών Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, σχολικού έτους 2020 ? 2021

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 11 Μαϊος 2020

 Σας κοινοποιούμε την Απόφαση ορισμού των ορίων σχολικών  περιφερειών των Νηπιαγωγείων και Ειδικών Νηπιαγωγείων της  Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, σχολικού έτους  2020 ? 2021.

Ηλεκτρονικές εγγραφές στα δημόσια νηπιαγωγεία γενικής παιδείας.

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 09 Μαϊος 2020

  Οι εγγραφές στα δημόσια νηπιαγωγεία γενικής παιδείας, για το σχολικό έτος 2020-2021 και εφεξής, γίνονται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) με υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής, την οποία υποβάλλουν οι γονείς/κηδεμόνες των νηπίων/προνηπίων για το νηπιαγωγείο που ανήκουν, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας τους και σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του νηπιαγωγείου και εντός της προθεσμίας της περίπτωσης α' της παραγράφου 4 του άρθρου 6 του π.δ. 79/2017, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. 

Λειτουργία των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 08 Μαϊος 2020

 Σας ενημερώνουμε ότι τα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) λειτουργούν, από 07-05-2020, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην Υ.Α. 211076/ΓΔ4/6-12-2018 (ΦΕΚ Β΄ 5614) «Ενιαίος Κανονισμός λειτουργίας των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) και ειδικότερα καθήκοντα και αρμοδιότητες του προσωπικού τους» προγραμματίζοντας τις ενέργειές τους, οι οποίες απαιτούν και φυσική παρουσία μαθητών/τριών και γονέων ή κηδεμόνων, για τη διεκπεραίωση αιτημάτων αξιολόγησης και έκδοσης εκθέσεων αξιολόγησης-γνωμάτευσης με προτεραιότητα σε αιτήματα αξιολόγησης μαθητών/τριών Γ΄ Λυκείου για τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, αλλαγής βαθμίδας, επανάληψης φοίτησης και υποστήριξης από εκπαιδευτικό παράλληλης στήριξης ή ειδικό βοηθητικό προσωπικό. Τα ανωτέρω εφαρμόζονται κατ? αναλογία και για τη λειτουργία των Δευτεροβάθμιων Επιτροπών Διεπιστημονικής Αξιολόγησης.Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ψυχική υγεία των παιδιών εν μέσω της πανδημίας COVID-19/Οδηγός για Γονείς

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 07 Μαϊος 2020

 Μετά από επιστολή του Κοινοτικού Κέντρου Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων Αθηνών του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «ΠΑΝ. & ΑΓΛΑΪΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ» με θέμα «Ψυχική υγεία των παιδιών εν μέσω της πανδημίας COVID-19/Οδηγός για Γονείς» και λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (πράξη 21/30-04-2020 του Δ.Σ.) σάς γνωστοποιούμε ότι στον ιστότοπο του Κοινοτικού Κέντρου Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων στη σελίδα «Covid-19 Υλικό για γονείς» (https://ipkathens4.wixsite.com/ipka/covid-19-yliko-gia-goneis) έχει αναρτηθεί Οδηγός για Γονείς «Πώς να μιλήσουμε στα παιδιά μας για την πανδημία από τον κορωνοϊό και να αντιμετωπίσουμε μαζί την κρίση», ο οποίος περιέχει συμβουλές για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού».

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (07-05-2020)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 05 Μαϊος 2020

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας να προσέλθουν στα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας στο Μαρούσι (Κηφισίας 20 - 2ος όροφος), στις 7 Μαΐου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 π.μ., προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε..

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020

  Αναφορικά με τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, το Υπουργείο διαθέτει σε όλα τα Νηπιαγωγεία της χώρας ειδικά διαμορφωμένη ψηφιακή πλατφόρμα για την πραγματοποίηση μαθημάτων, μέσω τηλεδιάσκεψης, από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς προς τους μαθητές τους. Μετά την καθολική εφαρμογή σε όλα τα Λύκεια, τα Γυμνάσια και τα Δημοτικά της χώρας η εφαρμογή διευρύνεται πλέον και στα Νηπιαγωγεία. Στόχος είναι η διατήρηση της επαφής των μαθητών με τη μαθησιακή διαδικασία. Επιδίωξη του Υπουργείου Παιδείας είναι να δοθεί μεγαλύτερη αυτονομία σε κάθε σχολική μονάδα, έτσι ώστε να προσαρμόσει την παρεχόμενη δυνατότητα εξ αποστάσεως διδασκαλίας στις υφιστάμενες ανάγκες της. Για το λόγο αυτό οι Προϊστάμενοι/ες των Νηπιαγωγείων, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, θα διαμορφώνουν το πρόγραμμα για κάθε τμήμα. Οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου θα συμβάλλουν με τη σειρά τους στην παιδαγωγική υποστήριξη του εγχειρήματος.

Παρακαλούνται οι Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων να διαβάσουν άμεσα την ηλεκτρονική αλληλογραφία (e-mail) της σχολικής τους μονάδας

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για την Β ξένη γλώσσα στο Δημοτικό σχολείο

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 21 Απριλίου 2020

Σας κοινοποιούμε το με αρ. πρωτ. Φ.52/45596/Δ1/13-04-2020 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με "Κριτήρια επιλογής και όρους υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για την Β ξένη γλώσσα στο Δημοτικό σχολείο".

Διδασκαλία της 2ης ξένης γλώσσας στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 21 Απριλίου 2020

Σας κοινοποιούμε το με αρ. πρωτ. Φ.52/38300/Δ1/17-03-2020 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με τη διδασκαλία της 2ης ξένης γλώσσας στα Δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021. 

Εκκρεμείς μετατάξεις εκπαιδευτικών Ν. 1824/88

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020

 Με το άρθρο 5 παρ. 7 του Ν. 1824/88 (ΦΕΚ 296 Α') «Ρύθμιση θεμάτων εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις» όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 31 παρ.5 του Ν. 3848/2010 (ΦΕΚ 71 Α΄) «Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού ?καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση και λοιπές διατάξεις» και το άρθρο 18 παρ. 1 του Ν.4440/2016 (ΦΕΚ224 Α΄) «Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, υποχρεώσεις των προσώπων που διορίζονται στις θέσεις των άρθρων 6 και 8 του N. 4369/2016, ασυμβίβαστα και πρόληψη των περιπτώσεων σύγκρουσης συμφερόντων και λοιπές διατάξεις», δόθηκε η δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διάφορων κλάδων και ειδικοτήτων να αιτηθούν μετάταξη σε θέσεις κλάδων μόνιμων διοικητικών υπαλλήλων στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με καταληκτική ημερομηνία αίτησης την 31η Ιουλίου 2017.

Προκειμένου η υπηρεσία μας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας υλοποίησης όλων των εκκρεμών ενεργών και εμπρόθεσμων αιτήσεων και καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την υποβολή τους, παρακαλούμε όπως απευθύνετε πρόσκληση σε όλους τους εκπαιδευτικούς που υπάγονται στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, να δηλώσουν ανανέωση ενδιαφέροντος για τη μετάταξή τους βάσει της ως άνω νομοθεσίας.

Συνημμένα:

Πασχαλινές Ευχές

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 14 Απριλίου 2020

Pasxa 2020

Δυνατότητα Υλοποίησης Προγραμμάτων Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 14 Απριλίου 2020

 Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με θέμα: «Μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις» (ΦΕΚ 84/τ. Α?/13.4.2020), οι εκπαιδευτικοί δύνανται να παρέχουν εξ' αποστάσεως εκπαίδευση στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, με εξαίρεση το χρονικό διάστημα από την Μεγάλη Τετάρτη 15/04/2020 έως και την Τρίτη του Πάσχα 21/04/2020, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων και ειδικά για το σχολικό έτος 2019-2020.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.                                        

ΕΕΠΕΚ: 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ηλεκτρονικής Αίθουσας Ασύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

Συμμεριζόμενη την αξιέπαινη προσπάθεια των Ελλήνων εκπαιδευτικών την περίοδο της πρωτοφανούς κρίσης υγείας που διανύουμε και αντιλαμβανόμενη το πλήθος και τη σημασία των καινοτόμων δράσεων και προσεγγίσεων που υλοποιούνται όλο αυτό το διάστημα, η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ), στο πλαίσιο των δράσεων διάχυσης της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας προς την Εκπαιδευτική Κοινότητα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως προκηρύσσει τον:

1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ηλεκτρονικής Αίθουσας Ασύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης

Βασικός σκοπός του διαγωνισμού αποτελεί η διάχυση και η επιβράβευση κάθε καινοτόμας προσπάθειας και δράσης των Ελλήνων Εκπαιδευτικών, που αποσκοπεί στη διατήρηση της διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών μέσω διαδικασιών ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, την επανάληψη και εμπέδωση της ύλης, αλλά και γενικότερα στην επίτευξη των στόχων της εξ αποστάσεως διδασκαλίας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί, όλων των ειδικοτήτων, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, ΑΕΙ), ανεξαρτήτως καθεστώτος εργασίας (Μόνιμοι, Αναπληρωτές, Ωρομίσθιοι, Αδιόριστοι) Δημόσιας & Ιδιωτικής Εκπαίδευσης που είναι (ή επιθυμούν να γίνουν) μέλη της ΕΕΠΕΚ (για να γίνετε μέλη της ΕΕΠΕΚ μπείτε στο https://www.eepek.gr/el/enosi/eggrafi-stin-enosi ).

Κάθε εκπαιδευτικός έχει δικαίωμα να υποβάλλει μόνο μια (1) αίτηση συμμετοχής, σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω τρεις κατηγορίες:

  • Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
  • Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
  • Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Δηλώσεις συμμετοχής:  https://forms.gle/tNpKfH8ZTWybTjmg9


Μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας το αργότερο μέχρι 31 Μαΐου 2020.

Βασική προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιεί ή να έχει χρησιμοποιήσει μια Ηλεκτρονική Αίθουσα Ασύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης που έχει φτιάξει ο ίδιος για τη διδασκαλία κάποιου ή κάποιων εκ των μαθημάτων του, σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό περιβάλλον δημιουργίας ηλεκτρονικών αιθουσών (Ε-class, e-me, Edmodo, Moodle κ.ά.).

Τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία θα αξιολογηθούν οι Ηλεκτρονικές Αίθουσες είναι:

  • Η οργάνωση της μαθησιακής διαδικασίας & η επικοινωνία με τους μαθητές (Ενημέρωση, παρουσίαση - εμπέδωση - ανακεφαλαίωση υλικού, επικοινωνία - διάδραση με τους μαθητές κ.λπ.) (10 βαθμοί)
  • Η Αξιοποίηση υπαρχόντων μαθησιακών πόρων (φωτόδεντρο, Ψηφιακό Σχολείο, Διαδραστικά βιβλία, διδακτικά σενάρια Αισώπου, Προσομοιώσεις κ.λπ.) (10 βαθμοί)
  • Η πληρότητα της ηλεκτρονικής αίθουσας (ανακοινώσεις, υλικό, ασκήσεις, φόρουμ, υλικό περεταίρω μελέτης, ερωτηματολόγιο αξιολόγησης μαθήματος, κ.λπ.) (10 βαθμοί)
  • Η ποικιλομορφία και καταλληλότητα του εκπαιδευτικού υλικού (Αρχεία κειμένου, παρουσιάσεις, εικόνες, βίντεο, υπερσύνδεσμοι, κ.λπ) (10 βαθμοί)
  • Οι μέθοδοι αξιολόγησης ? ανατροφοδότησης των μαθητών (Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, σωστού λάθους, συμπλήρωσης κενών, ανοικτές ρωτήσεις, ανάθεση εργασιών, feedback, κ.λπ.) (10 βαθμοί)

Οι αιτήσεις που θα υποβληθούν, θα αξιολογηθούν από σώμα έμπειρων κριτών αυξημένων προσόντων με ειδίκευση και πολυετή εμπειρία σε θέματα Ασύγχρονης εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, το οποίο θα συσταθεί για τις ανάγκες αυτού του Διαγωνισμού, με ευθύνη της Επιτροπής Επιμόρφωσης της ΕΕΠΕΚ.
Κάθε Ηλεκτρονική αίθουσα θα αξιολογείται σε 50βαθμη κλίμακα από 2 κριτές, και το άθροισμα των 2 βαθμολογιών (με άριστα το 100) θα αποτελεί την τελική βαθμολογία της κάθε Ηλεκτρονικής Αίθουσας.

Η ανάθεση και η αξιολόγηση κάθε Ηλεκτρονικής Αίθουσας από τους 2 κριτές θα ξεκινήσει μετά την 1η Ιουνίου 2020, προκειμένου μέχρι τότε οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί να έχουν τον απαραίτητο χρόνο να τη διαμορφώσουν, να τη χρησιμοποιήσουν, και να τη βελτιώσουν κατά βούληση. Η ανακοίνωση των διακριθέντων αναμένεται να γίνει μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2020.

Η ανακοίνωση των διακριθέντων (3 βραβεία για κάθε κατηγορία) θα γίνει με τους εξής τρόπους:

  • Με ανάρτηση στη σελίδα της ΕΕΠΕΚ ( www.eepek.gr ).
    ? Με αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στις σχολικές μονάδες όλης της χώρας και στα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα.
    ? Με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
    ? Με δημοσίευση στα Εκπαιδευτικά Ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Επιπλέον, σε κάθε υποψήφιο ξεχωριστά, θα σταλεί προσωπικό e-mail με το προσωπικό του αποτέλεσμα και τις επιμέρους βαθμολογίες των κριτηρίων αξιολόγησης.
Οι διακριθέντες από κάθε κατηγορία θα βραβευθούν σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί κατά την επίσημη Τελετή Έναρξης του 6ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (https://synedrio.eepek.gr) που θα διεξαχθεί στη Λάρισα, 16-18 Οκτωβρίου 2020.

Τα βραβεία των διακριθέντων (για κάθε κατηγορία) περιλαμβάνουν:

1ο βραβείο: Δωροεπιταγή αξίας 200?, Τιμητική Πλακέτα & Βραβείο Συμμετοχής.
2ο βραβείο: Δωροεπιταγή αξίας 100?, Τιμητική Πλακέτα & Βραβείο Συμμετοχής
3ο βραβείο: Δωροεπιταγή αξίας 50?, Τιμητική Πλακέτα & Βραβείο Συμμετοχής


Σε όλους τους παρευρισκόμενους συμμετέχοντες του διαγωνισμού θα δοθούν Τιμητικά Βραβεία Συμμετοχής.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ: https://forms.gle/tNpKfH8ZTWybTjmg9

Παράταση ισχύος της κοινής απόφασης των Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Εσωτερικών με αριθμό Δ1α/ΓΠ.οικ. 20021/21.3.20

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

  Παράταση ισχύος της κοινής απόφασης των Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Εσωτερικών με αριθμό Δ1α/ΓΠ.οικ. 20021/21.3.2020 (Β ? 956) έως και τις 10.5.2020.

Για να δείτε το ΦΕΚ πατήστε εδώ.

Υλοποίηση Προγραμμάτων Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και Θέματα Διδασκαλίας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 11 Απριλίου 2020

  Υλοποίηση Προγραμμάτων Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και Θέματα Διδασκαλίας                                                    

Περισσότερα Άρθρα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)