Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ανακοίνωση του Τμήματος Οικονομικών

Κατηγορία: Ανακοινώσεις - ΟΑΕΔ - ΠΡ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Ενημερώνουμε τους προσληφθέντες με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ ότι το πρόγραμμα λήγει στις 21/6 και τελευταία μέρα εργασίας είναι η Παρασκευή 20/6. Η συμπλήρωση των παρουσιολογίων είναι απαραίτητη και για την ταχύτερη διεκπεραίωση των πληρωμών πρέπει να αποσταλούν στη Διεύθυνση ΠΕ Β' Αθήνας το αργότερο μέχρι την 20/06/2014.

 

Μετά τη λήξη της σχέσης εργασίας, οι εργαζόμενοι δεν χρειάζεται να έρθουν στη Δ/νση ΠΕ Β' Αθήνας, καθώς η διάρκεια της απασχόλησης τους έχει καταχωριστεί στο αυτοματοποιημένο σύστημα "ΕΡΓΑΝΗ". Από τη Δευτέρα 23/6 θα πρέπει να μεταβούν στον ΟΑΕΔ της περιοχής τους με την ταυτότητα και το εκκαθαριστικό της εφορίας για να επανεγγραφούν στα μητρώα του ΟΑΕΔ.

 

Το εκκαθαριστικό για την εφορία (οικονομικό έτος 2014) οι εργαζόμενοι θα το παραλάβουν τους πρώτους μήνες του 2015 από τον ΟΑΕΔ και όχι από την υπηρεσία μας.

 

Ανακοίνωση του Τμήματος Οικονομικών

Κατηγορία: Ανακοινώσεις - ΟΑΕΔ - ΠΡ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Ενημερώνουμε τους προσληφθέντες με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, ότι οι καταστάσεις μισθοδοσίας για το μήνα Μάιο έχουν διαβιβαστεί στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ. Θα ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία πίστωσης των λογαριασμών μισθοδοσίας, μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία των καταστάσεων από την αρμόδια υπηρεσία.

Ανακοίνωση του Τμήματος Οικονομικών

Κατηγορία: Ανακοινώσεις - ΟΑΕΔ - ΠΡ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Ενημερώνουμε τους προσληφθέντες με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, ότι μετά από ενημέρωση από την αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ, η καταβολή της μισθοδοσίας Μαίου θα γίνει άμεσα.

Οδηγίες για τα Πιστοποιητικά Υγείας που οφείλουν να προσκομίσουν οι Προσληφθέντες μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ

Κατηγορία: Ανακοινώσεις - ΟΑΕΔ - ΠΡ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Παρακαλούνται οι κ. Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και οι κ. Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων να ενημερώσουν τους προσληφθέντες μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, ότι για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης χρειάζεται να προσκομίσουν γνωματεύσεις: α) παθολόγου ή γενικού γιατρού και β) ψυχιάτρου, είτε του δημοσίου είτε ιδιωτών, με βάση παραπεμπτικό έγγραφο, στο οποίο περιγράφονται από την υπηρεσία τα καθήκοντα της θέσης που πρόκειται να καταληφθεί (Ν.4210/2013, άρθρο 7, παράγραφος 2).

Ειδικά για την εργαζομένους με την ειδικότητα των τραπεζοκόμων απαιτείται ειδικό πιστοποιητικό υγείας εργαζομένων σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με τη με αριθμό Υ1γ/Γ.Π/οικ.60325/2012 Εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας και Κοιν. Αλληλεγγύης. (Επισυνάπτεται πρότυπο του πιστοποιητικού υγείας).

Τα πιστοποιητικά υγείας θα παραμείνουν στη σχολική μονάδα για να επιδεικνύονται σε τυχόν υγειονομικούς ελέγχους.

 

Επισυναπτόμενα:

Εγκύκλιος για πιστοποιητικό υγείας

Νόμος 4210-2013

 

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)