Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση στη Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (9 Δεκεμβρίου 2016)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016

Προσκαλούνται τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 9 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

Πρόσκληση  προς  τα  μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε.  B' Αθήνας

Συνάντηση εργασίας του Διευθυντή Π.Ε. Β΄ Αθήνας με τον Σχολικό Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές Ειδικών Δημοτικών Σχολείων και τις Προϊσταμένες Ειδικών Νηπιαγωγείων

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

  Με την ολοκλήρωση της συνάντησης συνεργασίας, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας ευχαριστεί θερμά τον Σχολικό Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, κ. Τζίμα Γεώργιο, τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Ειδικών Δημοτικών Σχολείων και τις Προϊσταμένες των Ειδικών Νηπιαγωγείων της περιοχής αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Β' Αθήνας για το εξαιρετικό έργο τους και τις πολύτιμες υπηρεσίες τους προς όφελος των μαθητών των Ειδικών Σχολείων.  

   

 

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ (21 Νοεμβρίου 2016)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Προσκαλούνται τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 21 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε..

Επισυναπτόμενα:

Πρόσκληση προς τα μέλη  του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. B'  Αθήνας

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/8/10980/28-11-2016

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.34.1/8/10980/28-11-2016, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ (18 Νοεμβρίου 2016)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Προσκαλούνται τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 18 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε..

Επισυναπτόμενα:

Πρόσκληση  προς  τα  μέλη του  διευρυμένου  Π.Υ.Σ.Π.Ε.  B'  Αθήνας

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)