Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ευρωπαϊκός διαγωνισμός για μαθητές Π / θμιας και Δ / θμιας Εκπ / σης

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015
Σας κοινοποιούμε το υπ΄αριθμ. πρωτ. 192280/Δ2/26-11-2015 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. σχετικά με τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού για την Ελλάδα για το 2015 με θέμα: «Γίνε επιστήμονας Cassini για μία ημέρα» από το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Αιγάλεω σε συνεργασία με το Γραφείο Εκπαίδευσης της ESA.

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης UNICEF για την Προστασία των Παιδιών/Προσφύγων ? Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Σας διαβιβάζουμε επιστολή και αφίσα της UNICEF σχετικά με τον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης για τα Παιδιά-Πρόσφυγες που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, μέσα από τη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Επισυναπτόμενα:

Επιστολή προς Εκπαιδευτικούς, Μαθητές και Γονείς

Αφίσα

Έναρξη 4ου κύκλου προγράμματος διαδικτυακής τηλεκπαίδευσης του ΕΥΖΗΝ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015

O 4ος κύκλος του προγράμματος διαδικτυακής τηλεκπαίδευσης (e-learning) του ΕΥΖΗΝ θα ξεκινήσει στις 21/12/2015 και απευθύνεται σε διορισμένους εκπαιδευτικούς που διαθέτουν εξαψήφιο Αριθμού Μητρώου, καθώς και σε αναπληρωτές, ωρομίσθιους και εκπαιδευτικούς ιδιωτικών σχολείων. Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 14/12/2015 έως 18/12/2015 μέσω της ιστοσελίδας του ΕΥΖΗΝ και οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Καθήκοντα και Ωράριο Σχολικών Βοηθών και Νοσηλευτών

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015
Σας κοινοποιούμε έγγραφο pdf του ΥΠ.Π.Ε.Θ. που αφορά στα καθήκοντα και το ωράριο των Σχολικών Βοηθών και Σχολικών Νοσηλευτών που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης. 

Μήνυμα του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2015
Σας κοινοποιούμε το μήνυμα του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Νίκου Φίλη σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου.

 

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)