Joomla Free Template by FatCow Hosting
×

Προειδοποίηση

The form #11 does not exist or it is not published.

Αναδάσωση στην Πεντέλη - 15 Νοεμβρίου 2015

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με το Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), τους δήμους Αμαρουσίου, Κηφισιάς, Διονύσου και Πεντέλης, διοργανώνουν αναδάσωση στην Πεντέλη, σε μια περιοχή περιαστικού δάσους κοντά στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης. Η περιοχή της αναδάσωσης είναι κοντά σε κατοικημένες περιοχές και έχει καταστραφεί από πυρκαγιές το καλοκαίρι του 1998 και του 2009. Στη δράση θα λάβουν μέρος κρατικοί φορείς, εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικοί σύλλογοι, σχολεία, πανεπιστήμια και επιχειρήσεις.

 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ του οργανισμού «Κάνε- Μια-Ευχή Ελλάδος»

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Σας ενημερώνουμε ότι ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Κάνε -Μία- Ευχή Ελλάδος», ο οποίος αποτελεί παράρτημα του διεθνούς φιλανθρωπικού οργανισμού «Make-A-Wish lnternational», που εκπληρώνει επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών με σοβαρές ασθένειες, προγραμματίζει για 17η συνεχή χρονιά, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, το πρόγραμμά του «ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ», στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης (Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας).

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών, η διάδοση μηνυμάτων εκπαιδευτικού χαρακτήρα, τόσο για τον εθελοντισμό, όσο και για την προσφορά. Το μήνυμα της δράσης είναι «Το παιδί σκέφτεται για το παιδί, τα υγιή παιδιά σκέφτονται για τα άρρωστα παιδιά».

 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα σχετικά με τη διαδικασία των μεταθέσεων - τοποθετήσεων έτους 2018

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015
 Σας γνωστοποιούμε το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα σχετικά με τη διαδικασία των μεταθέσεων ? τοποθετήσεων έτους 2018, εντός του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας, προκειμένου να προγραμματίσετε τις υποχρεώσεις σας. Εκτός απροόπτου, η πρόσκληση για την υποβολή δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων θα ξεκινήσει στις 25-4-2018. Παρακαλούμε να ενημερώνεστε καθημερινά από την ιστοσελίδα μας. Για να δείτε το χρονοδιάγραμμα πατήστε εδώ.

article template

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014
 mpla mpla mpla.

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)