Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση σε εξ αποστάσεως επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο «Εκπαίδευση για την κλιματική αλλαγή: μια επείγουσα εκπαίδευση» στις 10/03/2021

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021

 Οι Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αττικής, δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που είναι δεσμευμένοι στην προσπάθεια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης των εκπαιδευτικών για την εκπαίδευση για την κλιματική κρίση, διοργανώνουν σύγχρονη από απόσταση (webinar) επιμορφωτική ημερίδα την Τετάρτη 10/03/2021 και ώρες 18.00 - 20.30, με τίτλο: «Εκπαίδευση για την κλιματική αλλαγή: μια επείγουσα εκπαίδευση».

 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 Για να δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε εδώ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ Ή ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων με σκοπό τον χαρακτηρισμό δημόσιων σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ως Πρότυπων Σχολείων (Π.Σ.) ή Πειραματικών Σχολείων (ΠΕΙ.Σ.) σε όλη την επικράτεια         

κ α λ ε ί :

Α) τις ενδιαφερόμενες δημόσιες σχολικές μονάδες να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το χαρακτηρισμό τους ως α) Π.Σ. ή β) ΠΕΙ.Σ. ή γ) Π.Σ. ή ΠΕΙ.Σ. και

Β) τους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αίτηση για τον χαρακτηρισμό σχολικών μονάδων, που υπάγονται στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως α) Π.Σ. ή β) ΠΕΙ.Σ. ή γ) Π.Σ. ή ΠΕΙ.Σ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021 έως και Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 και ώρα 15.00.

Πρόσκληση σε επιμορφωτική εξ’ αποστάσεως ημερίδα του ΚΠΕ Λαυρίου στις 30 Μαρτίου 2021 με τίτλο: «Τα φαρμακευτικά και αρωματικά φυτά στη ζωή μας»

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

 Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των εκπαιδευτικών και της ενδυνάμωσης στο έργο τους, προτίθεται να υλοποιήσει διαδικτυακή επιμορφωτική ημερίδα σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε. Λαυρίου, τη Δ.Π.Ε. Αν. Αττικής και τις Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας και Αν. Αττικής με θέμα: «Τα φαρμακευτικά και αρωματικά φυτά στη ζωή μας» την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 και ώρες 18.00 – 20.30, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας WEBEX., μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Webex.

 Για να δείτε το έγγραφο της Διεύθυνσής μας πατήστε εδώ.

 Για να δείτε το έγγραφο του ΚΠΕ Λαυρίου πατήστε εδώ.

Διευκρινίσεις για παραιτήσεις και συνταξιοδοτήσεις εκπαιδευτικών

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

 Σας κοινοποιούμε την υπ'αριθμ. 1496/22-02-2021 εγκύκλιό μας, σχετικά με διευκρινίσεις για παραιτήσεις και συνταξιοδοτήσεις εκπαιδευτικών.

 Για να δείτε την εγκύκλιο, πατήστε εδώ.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

                 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

  1. Δικαιολογητικά για συντάξεις
  2. Πρότυπο Αίτησης προς ΓΛΚ - Ταμεία
  3. Πρότυπο Έντυπο 1
  4. Πρότυπο Υπεύθυνης Δήλωσης για ΔΑΥΚ

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)