Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (03-08-2020)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας να προσέλθουν στα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας στο Μαρούσι (Κηφισίας 20 - 2ος όροφος), στις 3 Αυγούστου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 μ.μ., προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε..

ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΕΠ_ΕΒΠ ΤΗΣ ΔΙΕΘΥΝΣΗΣ ΠΕ Β' ΑΘΗΝΑΣ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

 Κατόπιν της αριθμ. 14/13-07-2020 Πράξης του ΠΥΣΕΕΠ Αττικής ανακοινώνονται οι οριστικές τοποθετήσεις των μελών ΕΕΠ_ΕΒΠ της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας.

Για το σχετικό πίνακα πατήστε εδώ.

Πρόσκληση για φοίτηση στα ετήσια προγράμματα ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ_2020-2021

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

 Σας κοινοποιούμε Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για φοίτηση στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) & στο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού (ΠΕΣΥΠ) για το ακαδ. έτος 2020-2021.

 

Πρόσκληση στη διαδικτυακή επιμόρφωση της ΠΔΕ Αττικής, με θέμα: "Νομικά ζητήματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης"

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

 Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής διοργανώνει διαδικτυακή επιμόρφωση με θέμα: "Νομικά ζητήματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης" η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή αναμετάδοση μέσω youtube. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Έγκριση Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Εικαστικών με θέμα « Η Ιατρική και τα φάρμακα στη φαντασία των νέων»

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

  Σε απάντηση του με αριθ. πρωτ. 53109/8-5-2020 εγγράφου σας, σχετικά με αίτημα έγκρισης του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Εικαστικών με θέμα « Η Ιατρική και τα φάρμακα στη φαντασία των νέων» που διοργανώνει ο Διεθνής Ιατρικός Ολυμπικός Σύνδεσμος σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αγωγή υγείας «Med_ School» για το σχολικό έτος 2020-2021 και απευθύνεται σε μαθητές/τριες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Ε΄-ΣΤ΄ Τάξης Δημοτικού και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σας γνωστοποιούμε ότι το ΙΕΠ σύμφωνα με το υπ? αριθμ. 34/2-7-2020 απόσπασμα πρακτικού του Δ.Σ γνωμοδότησε θετικά με κάποιες προϋποθέσεις. 

    Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)