Joomla Free Template by FatCow Hosting

Υιοθέτηση του Καταστατικού Χάρτη της Γης (Εarth Charter) από εκπαιδευτικούς και σχολικές μονάδες της Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019
 Η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία του Καταστατικού Χάρτη της Γης στην Ελλάδα (The Earth Charter Hellas) (http://www.earthcharterhellas.edc.uoc.gr) και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης στο πλαίσιο της υλοποίησης των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος 2019-2020 υποστηρίζει για έκτη συνεχόμενη χρονιά την υιοθέτηση των αρχών του Καταστατικού Χάρτη της Γης (Earth Charter) από εκπαιδευτικούς και σχολικές μονάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Σχεδιασμός και υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων για το Σχολικό Έτος 2019-2020

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019

 Σας κοινοποιούμε την εγκύκλιο υπ' αρ. πρωτ. 190790/Δ7/4-12-2019 του Υ.ΠΑΙ.Θ. σχετικά με τον Σχεδιασμό και την Υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων) για το σχολικό έτος 2019-2020.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προγραμμάτων είναι η Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019Η αίτηση και φέτος θα συμπληρωθεί και θα υποβληθεί μόνο ηλεκτρονικά μέσω των παρακάτω υπερσυνδέσμων.
 

Πλήρωση θέσης Υποδιευθυντή Δημοτικού Σχολείου της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019

Σας κοινοποιούμε την υπ. αριθμ. Φ.11.4/15411/2-12-2019 προκήρυξη της Διεύθυνσης Π.Ε. Β' Αθήνας σχετικά με την πλήρωση θέσης Υποδιευθυντή Δημοτικού Σχολείου, της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας.

 Προκήρυξη

 Αίτηση Υποδιευθυντή

 Υπεύθυνη Δήλωση

Επιμορφωτική συνάντηση Πολιτιστικών Θεμάτων με θέμα: «Τα οφέλη της τέχνης και της μουσικής σε ΑμεΑ»

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019

 Σας ενημερώνουμε ότι η  Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας και οι Διευθύνσεις Π.Ε. Α?, Γ?, Δ? Αθήνας, Ανατολικής Αττικής  και Πειραιά, δια των Υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων,  διοργανώνουν, σε συνεργασία με τo  Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Music & Art 4 All, επιμορφωτική συνάντηση με θέμα:

                  «Τα οφέλη της τέχνης και της μουσικής σε ΑμεΑ»

Η επιμορφωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, κατά τις ώρες 13:15-15:00 στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη (Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, χάρτης: https://goo.gl/maps/57WG4QAuqxVZHc656 , πλησίον σταθμού μετρό Σύνταγμα).

Επισυναπτόμενα:

  Εγκύκλιος

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (2-12-2019)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας να προσέλθουν στα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας στο Μαρούσι (Κηφισίας 20 - 2ος όροφος), στις 2 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)