Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ενημερωτική εγκύκλιος του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

  Ενόψει της διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 (Π.Δ. 56/2019, Α΄ 97), σας γνωρίζουμε τα εξής:

Α. Αναστολή προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών
Β. Ανάκληση και απαγόρευση χορήγησης κανονικών αδειών
Γ. Διευκολύνσεις υπαλλήλων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Eγκύκλιες Οδηγίες για τον ορισμό Διευθυντών, Προϊσταμένων και Υποδιευθυντών ιδιωτικών σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, σχολικού έτους 2019-2020

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
  Με την παρούσα εγκύκλιο γνωστοποιούνται οι διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας που ρυθμίζουν το αντικείμενο θέματος (Α. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ), αναφέρονται οι τυπικές προϋποθέσεις και τα κωλύματα ορισμού των στελεχών εκπαίδευσης (Διευθυντών, Προϊσταμένων και Υποδιευθυντών) των ιδιωτικών σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (Β. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ και ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ) και προσδιορίζεται η διοικητική διαδικασία ορισμού αυτών των στελεχών εκπαίδευσης από τα κατά τόπο αρμόδια ατομικά και συλλογικά όργανα του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (Γ. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΡΙΣΜΟΥ), κατόπιν σχετικής πρότασης των ιδιοκτητών ή των νομίμων εκπροσώπων των ιδιωτικών σχολικών μονάδων. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020.

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

 Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν, για σοβαρούς λόγους, να αποσπασθούν κατά το διδακτικό έτος 2019-2020 από τη σχολική μονάδα που ανήκουν οργανικά σε λειτουργικό κενό άλλης σχολικής μονάδας της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας να υποβάλουν αίτηση στην υπηρεσία μας μέχρι 20-8-2019 στο κεντρικό mail της Διεύθυνσης (οι εκπαιδευτικοί θα φροντίσουν να ενημερωθούν για τον αριθμ. πρωτ. εισερχομένου εγγράφου).

Οι εκπαιδευτικοί που έχουν υποβάλει αίτηση ? δήλωση για μετάθεση ? οριστική τοποθέτηση εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. θα υποβάλουν αίτηση απόσπασης μετά τη λήξη της διαδικασίας των μεταθέσεων - τοποθετήσεων 2019.

Επισημαίνουμε ότι η απόσπαση από τη Γενική στην Ειδική Αγωγή διενεργείται σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 56623 / Ε2 / 10-4-2019 εγκύκλιο αποσπάσεων, μόνο μέσω του ΟΠΣΥΔ.

Ανακοίνωση μοριακών πινάκων μετατεθέντων και αιτούντων βελτίωσης και οριστικής τοποθέτησης κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ05, ΠΕ07, ΠΕ86, ΠΕ79.01

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

 Σας ανακοινώνουμε τους πίνακες με το σύνολο των μορίων μετάθεσης των εκπαιδευτικών:

  • που ήρθαν με μετάθεση στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας
  • που βρίσκονται στη διάθεση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας
  • που ζητούν βελτίωση θέσης

χωρίς να συνυπολογιστούν στο σύνολο μορίων τα μόρια εντοπιότητας και τα μόρια συνυπηρέτησης τα οποία θα ληφθούν υπόψη κατά τη διαδικασία τοποθετήσεων.

Επισυναπτόμενο:

  Μοριακός πίνακας εκπαιδευτικών που αιτούνται βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (11 Ιουνίου 2019)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας στο Μαρούσι (Κηφισίας 20 - 2ος όροφος), στις 11 Ιουνίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 μ.μ., προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)