Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (6 Δεκεμβρίου 2018)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 6 Δεκεμβριου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ (6 Δεκεμβρίου 2018)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018

 Προσκαλούνται τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 6 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:30, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

Πρόσκληση προς τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τις Διευθύντριες, Προϊσταμένους/Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων (Δημόσιων και Ιδιωτικών, Φιλοθέης, Χαλανδρίου και Ψυχικού)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

    Στο πλαίσιο της συνεργασίας του 2ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.ΚΕ.Σ.) Αττικής με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, Βαρβάρα Πρεβεζάνου, κλάδου Σ.Ε.Ε. ΠΕ60-Νηπιαγωγών διοργανώνει συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τις Διευθύντριες, Προϊσταμένους/Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων παιδαγωγικής και επιστημονικής της ευθύνης (Δημόσιων και Ιδιωτικών, Φιλοθέης, Χαλανδρίου και Ψυχικού) με θέμα : «Πλαίσιο λειτουργίας του ΠΕ.ΚΕ.Σ. και συνεργασία με τα σχολεία».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, ώρα 13.15 μμ στον χώρο του 12ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου, Στεργοπούλειο Ιωαννίνων & Ταϋγέτου, Χαλάνδρι, τηλ. 210-6847273,

Για πληροφορίες δείτε εδώ.

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μετάθεσης

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018
Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μέχρι και την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

     Στο πλαίσιο της συνεργασίας του 2ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.ΚΕ.Σ.) Αττικής με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, Μαρία Καπετανίδου, Κλάδου ΣΕΕ: ΠΕ70 Δασκάλων διοργανώνει συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Σχολικών Μονάδων παιδαγωγικής και επιστημονικής της ευθύνης με θέμα : «Πλαίσιο λειτουργίας του ΠΕ.ΚΕ.Σ. και συνεργασία με τα σχολεία».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, ώρα 11.00-12.30 μμ στον χώρο του 12ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου-«Στεργιοπούλειο», Ιωαννίνων & Ταϋγέτου, Χαλάνδρι, τηλ. 210-6847273.

Για πληροφορίες δείτε εδώ.

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)