Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (12 Ιουλίου 2018)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 12 Ιουλίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Συμπληρωματικές και υποχρεωτικές οριστικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ05 ? Γαλλικής Γλώσσας και ΠΕ86 ? Πληροφορικής της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας (Β΄- Γ΄ΦΑΣΗ).

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018
 Σας ανακοινώνουμε, σύμφωνα με την αριθμ. 15 / 5-7-2018 Πράξη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, τους πίνακες Συμπληρωματικών και Υποχρεωτικών Οριστικών Τοποθετήσεων (β΄- γ΄  φάση) εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ05-Γαλλικής Γλώσσας και ΠΕ86-Πληροφορικής της Διεύθυνσης Π.Ε. Β? Αθήνας. Σε περίπτωση τυχόν λαθών ή παραλείψεων επί αυτών, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση θεραπείας τους, όπως προβλέπεται στο άρθρο 15, παρ. 15 του Π.Δ. 50/96, από την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 έως και την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018. Οι αιτήσεις θα αποσταλούν μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Υποβολή ενστάσεων, αιτήσεων επανεξέτασης, ανάκλησης απόσπασης, τροποποίησης αποσπάσεων και νέων αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. για το διδακτικό έτος 2018-19

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018
 Σας ενημερώνουμε ότι μετά την ανακοίνωση των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΣΥ (πρώην ΚΕΔΔΥ), Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία και από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, το ηλεκτρονικό σύστημα ΟΠΣΥΔ θα είναι ανοιχτό συγκεκριμένες ημερομηνίες σύμφωνα με την επισυναπτόμενη  εγκύκλιο.

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (5 Ιουλίου 2018)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018

 Προσκαλούνται τα μέλη του  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 5 Ιουλίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

Διαδικασία διαγραφών-αποδεσμεύσεων από το πληροφοριακό σύστημα myschool

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018
 Με αφορμή τις εκ παραδρομής, μη ορθές καταχωρίσεις κατά τη διαδικασία εγγραφών-μετεγγραφών των μαθητών από τους χρήστες του πληροφοριακού συστήματος myschool, ορίζεται το χρονικό διάστημα από 02.07.2018 (08:00 πμ) έως και 04.07.2018 (10:00μμ) για την αποδέσμευση των εγγραφών-διαγραφών-μετεγγραφών των μαθητών για τους οποίους έχει γίνει λάθος καταχώριση. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)