Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ανακοινοποίηση προκηρύξεων Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών και Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

 Σας ανακοινοποιούμε στο ορθό τις προκηρύξεις για την τοποθέτηση των Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών και Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού.

Επισυναπτόμενα:

Προκήρυξη Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών

 Προκήρυξη Υπευθύνων Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού

 

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (24 Ιανουαρίου 2018)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

 Προσκαλούνται τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 24 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:45, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Ανάρτηση α) προσωρινού αξιολογικού πίνακα κατάταξης εκπαιδευτικών προς απόσπαση στο εξωτερικό από το σχολικό έτος 2017-2018 και για το ημερολογιακό έτος 2018 Νοτίου Ημισφαιρίου και β) πίνακα απορριφθεισών αιτήσεων.

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

  Σας κοινοποιούμε το υπ' αριθμ. Φ.821/7653/H2/17-01-2018 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. με θέμα "Προσωρινός αξιολογικός πίνακας κατάταξης εκπαιδευτικών προς απόσπαση στο εξωτερικό από το σχολικό έτος 2017-2018 και για το ημερολογιακό έτος 2018 Νοτίου Ημισφαιρίου και πίνακας απορριφθεισών αιτήσεων" προκειμένου να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί.

Όσοι εκπαιδευτικοί δεν συμφωνούν με τα καταχωρισμένα στους πίνακες στοιχεία τους, δύνανται να αποστείλουν την ένστασή τους με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά και μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και την 21-1-2018 και ώρα 24:00, δηλώνοντας στο θέμα το ονοματεπώνυμό τους. Ενστάσεις, οι οποίες δεν θα αποσταλούν στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση δεν θα γίνονται δεκτές.

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ (24 Ιανουαρίου 2018)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

 Προσκαλούνται τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 24 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (17 Ιανουαρίου 2018)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

 Προσκαλούνται τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 17 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)