Joomla Free Template by FatCow Hosting

Υποβολή υπεύθυνων δηλώσεων του ν. 1256/1982

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017

Σας κοινοποιούμε την υπ' αριθμ. πρωτ. 81953/22-12-2016 εγκύκλιο της 13ης Υπηρεσίας Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που αφορά στον έλεγχο της εφαρμογής του Ν.1256/82, για την πολυθεσία, την πολυαπασχόληση και την καθιέρωση ανώτατου ορίου απολαβών στο δημόσιο τομέα.

Προκειμένου η Υπηρεσία μας να υποβάλλει στο Ελεγκτικό Συνέδριο τα σχετικά στοιχεία, παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί, μόνιμοι και αναπληρωτές (τακτικού ή ΕΣΠΑ), που μισθοδοτούνται από την Δ/νση Π.Ε. Β΄ Αθήνας και λαμβάνουν πρόσθετες αποδοχές, από άσκηση έργου σε φορέα του Δημοσίου ή κατέχουν δεύτερη θέση στο δημόσιο ή λαμβάνουν παράλληλα με τις εν ενεργεία αποδοχές τους και σύνταξη να προσκομίσουν ή να αποστείλουν (όχι fax ή e-mail) στη Μισθοδοσία της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας και ως την 17η-3-2017 την υπεύθυνη δήλωση και τον πίνακα, που επισυνάπτονται, για τα ποσά που έλαβαν κατά το Β΄ εξάμηνο του 2016, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

Για να δείτε την εγκύκλιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου πατήστε εδώ.

Για να δείτε το έγγραφο της Διεύθυνσής μας πατήστε εδώ.

Υπεύθυνη Δήλωση - Πίνακας

Εμφανίσεις: 838

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)